בצל ההסלמה הביטחונית והמתיחות האזורית, ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע היום (שני) לביקור בבסיס חיל האוויר תל נוף, בליווי שר הביטחון ישראל כ״ץ והרמטכ״ל רב-אלוף אייל זמיר. במהלך הביקור, שיבח נתניהו את פעילות חיל האוויר במערכה מול איראן והצהיר כי ישראל שולטת באוויר גם מעל בירת איראן – טהראן.
נתניהו אמר: "בשם עם ישראל ומדינת ישראל – אתם עושים דברים מדהימים. חיל האוויר הישראלי שולט בשמי טהראן. זה שינוי של כל המערכה. אנחנו בדרך להשיג את שני היעדים שלנו: חיסול האיום הגרעיני וחיסול האיום הטילי.
כשאנחנו שולטים בשמי טהראן – אנחנו פוגעים במטרות של המשטר, בשונה ממשטר איראן הנפשע שמטרגט אזרחים ומנסה להרוג נשים וילדים."
עוד הוסיף ראש הממשלה כי ישראל קוראת לאזרחי טהראן להתפנות מהמוקדים המותקפים, והבהיר:
"אנחנו בדרך לניצחון. הטייסים שלנו, צוותי הקרקע – כולכם גיבורים. כל אזרחי ישראל מצדיעים לכם, וגם בעולם מתפעלים מכם."
שר הביטחון ישראל כ״ץ, שצעד לצידו של נתניהו, התייחס להחלטה לתקוף באיראן ואמר: "כשהיה צריך לקבל את ההחלטה, ידענו דבר אחד – שיש על מי לסמוך. הטייסים וצוותי חיל האוויר הביאו תוצאה ברורה מעל שמי טהראן. כל עם ישראל סומך עליכם – ומודה לכם."





















שהשם ישמור וילוה את כולם
ה' ישמור את כל החילים והטייסים ונתניהו לזכור באותה שורה תמיד שה' מנהל את המלחמה ולא לשכוח לומר בעזרת ה' .