הבוקר (שני) אותרה כתובת גרפיטי פוגענית על אבני הכותל המערבי סמוך לשער המוגרבים. צוותי רשות העתיקות פעלו להסרת הכתובת בשיטות עדינות, תחת פיקוחו של רב הכותל והמקומות הקדושים, הרה"ג שמואל רבינוביץ, במטרה לשמור על קדושת האבנים.
לאחר שעות עבודה הוסרה רוב הכתובת, כאשר סימנים קלים נותרו בלבד, והם צפויים להיעלם עם הזמן בעקבות תנאי מזג האוויר.
החשוד בריסוס הכתובות, אותר על ידי שוטרי מרחב דוד ועוכב לחקירה. במהלך החקירה התברר כי ביצע מעשה דומה מוקדם יותר באותו הלילה, כאשר ריסס כתובות באותו הקשר על קיר בית הכנסת הגדול בירושלים.
משפחת החשוד הודיעה כי הוא מתמודד עם בעיות נפשיות חמורות, ועבר אשפוזים בעבר. הנתונים הרפואיים הועברו לגורמים המוסמכים. בעקבות זאת, ובשל נסיבות אישיות וחוסר מסוכנות, שוחרר החשוד בהוראת בית המשפט ללא תנאים מגבילים.
מלשכת רב הכותל והמקומות הקדושים נמסר כי מדובר במעשה חמור הפוגע בקדושת המקום. רב הכותל, הרה"ג שמואל רבינוביץ, הביע צער על המעשה וקרא למשטרה לחקור ולהעמיד לדין את האחראים לחילול הקודש.
המשטרה ציינה כי תמשיך באיסוף ממצאים ובהליכים נגד החשוד בהתאם.





















גיוולד עד מתי תבזואת עם היודי