האנליסט המצרי-בריטי חאלד חסאן פרסם התבטאות חריגה שמעוררת תשומת לב בישראל: "כולם במצרים, כולל הבכירים ביותר, מדברים על מלחמה עם ישראל. לא ראיתי דבר כזה. עכשיו אנחנו יודעים איך זה הרגיש לפני מלחמת 1967"., כתב.
דבריו של חסאן מצטרפים לשורה של קולות שנשמעים לאחרונה במצרים, המתארים מתיחות גוברת והלך רוח ציבורית ותקשורתי שמעלה אפשרות של עימות עם ישראל. אמרו, לא מדובר רק בשיח עמי או ברחוב המצרי – אלא גם דיבורים מתלהמים מצד גורמי ממשל.
בישראל מציינים כי למרות האמירות החריפות, אין אינדיקציות ממשיות לכך שמצרים נערכת לעימות צבאי קרוב, אך לא לוקחים סיכונים. בישראל מבינים כי מצרים מפרה את ההבנות על הצבת הכוחות בגבולות וגם בהתחמשות ההולכת וגוברת בשנה האחרונה.





















הם מגיעים וכנראה שמ 1967 עד היום ממשיכים על אותו קו – קונספציה על סטרואידים
שיקרי קטארגייט
לא לוקחים סיכונים ? לא עושים כלום אפילו לא מדברים על זה.
אז למה מחכים , יאללה לפצץ אותם !!!
מספיק טיל אחד של אטום ולשלוח אותם לעזעזעל המידברה הפעם סופית
פחחחח . לא מספיק למיצרים שנחלו חמש מפלות הם רוצים את השישית??? הערבים ידועים עם הפה הגדול שלהם אבל במציאות הם חלשים כמו עכברים.