כלי תקשורת ערבים מדווחים על תקיפה של רכב באזור הר הלבנון מצפון לצידון ודרומית לביירות. מדובר בתקיפה חריגה בעומק המדינה מרחק של כ-60 ק"מ מגבול ישראל.
אתמול (שני) תקפו כלי טיס של חיל האוויר, מספר מטרות טרור של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב הבקעא בעומק לבנון. בין המטרות שהותקפו: מחנות צבאיים של 'כוח רדואן', בהם זוהתה נוכחות של מחבלי חיזבאללה וכן מחסני אמל"ח במקום.
המחנות הצבאיים שהותקפו שימשו את ארגון הטרור חיזבאללה לקיום אימונים, הכשרות מחבלים לתכנון והוצאה לפועל של מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ומדינת ישראל. כחלק מהאימונים והכשרות המחבלים במחנות, המחבלים עוברים תרגולי ירי והכשרות נוספות לשימוש באמצעי לחימה מסוגים שונים.
בצה"ל הבהירו כי אחסון אמצעי הלחימה וקיום אימונים צבאיים נגד מדינת ישראל מהווים הפרה בוטה של ההבנות בין ישראל ללבנון ומהווים איום על מדינת ישראל.




















