בעזה מדווחים כי צה"ל פיזר כרוזים בשכונת רימאל בעיר עזה ובהם הוראה מיידית לתושבים לנוע דרומה למרחבים ההומניטריים שהוכנו עבורם במרכז הרצועה ובדרומה.

בכרוז שפוזר בשכונה נכתב: "אתם נמצאים באזור לחימה מסוכן, התפנו מיד לוואדי עזה". בכרוז מופיע מספר טלפון אליו ניתן להתקשר או לשלוח הודעות ולדווח על מחסומי חמאס שמונעים מהתושבים לנוע דרומה.
תקיפות בעיר עזה הבוקר:
הבוקר מדווחים בעזה על תקיפות עצימות והמשך פיצוצי מבני טרור בעיר עזה. כמו כן מדווח כי דחפורים של צה"ל החלו לפעול באזור והם מפנים צירים לכניסת כוחות לעיר עזה עצמה. הפעילות מתרכזת בעיקר בדרום העיר עזה ובצפונה.

מוקדם יותר דווח על תקיפה של רכב באופן ממוקד ליד בית החולים שיפאא' בעיר עזה. בעזה מדווחים על נפגעים בתקיפה, לא ברור מי היה יעד התקיפה.
גם תקיפת מגדלי המגורים שחמאס הסב לשימוש למטרות טרור נמשך הבוקר, תיעוד נראים רגעי התקיפה של בניין רב קומות בעיר עזה. תיעודים אלה מתאפשרים בעקבות הודעות מקדימות של ישראל לעזתיים לפני התקיפה של המבנה.
רגעי תקיפת בניין בעיר עזה:
במהלך הלילה דווח על פעילות עצימה של חיל האוויר באזור העיר עזה וכן על פיצוצי מבנים באמצעות נגמ"שים ישנים עליהם מתקין הצבא מערכות היגוי אוטונומיות ומעמיס עליהם חומרי נפץ והם נשלחים לפוצץ מבנים ללא סיכון חיי לוחמים.






















כן ירבו
לא קרס חבל שיחשבו טיפה יותר
מה שגרם האסון שעשה חמאס לתושבי הדרום ולכל העם במלחמה, הארורה הזאת, הנקמה בחמאס, במלוא עוצמתה.
הם לא ילמדו שלכל ניסיון שלהםלפגוע ביהודים יקבלו את
כל מכות מצרים.