מנהלת החטופים, השבים והנעדרים במשרד ראש הממשלה השלימה את ההיערכות המלאה לקליטת החטופים שישוחררו מרצועת עזה, לאחר כשנתיים בשבי חמאס.
ההיערכות כוללת תיאום מקיף של מעטפת הליווי והתמיכה בשבים ובבני משפחותיהם, בשיתוף משרדי ממשלה וגופים ממלכתיים רבים, בהם משרד הבריאות, משרד הרווחה, משרד החינוך והמוסד לביטוח לאומי.

במקביל להיערכות לקליטת החטופים החיים, המנהלת מתכוננת גם לקליטת גופות החטופים שנהרגו בשבי ולליווי משפחותיהם.
כחלק מההיערכות, הוכנו עבור כל שב ערכות קליטה אישיות הכוללות ביגוד וציוד רחצה, מחשב נייד, טלפון סלולרי, טאבלט, אוזניות וציוד אישי נוסף.
המנהלת תמשיך ללוות את כלל השבים ובני משפחותיהם במעטפת ליווי, תמיכה, שיקום וסיוע גם לאחר השחרור.






















כל הכבוד
להבדיל.חמאס פרסם גם הוא את המיטות שהכין ל"אזרחיו התמימים" ששבו אחרי שנות דיכוי. אבל שם זה נראה כמו המשך של הכלא הישראלי ואולי אפילו גרוע יותר. אשריכם ישראל.
מרגש לראות
למה טאבלט?
מה עם תהילים? סידור? תפילין? כיפה