איראן חידשה את רוב מלאי טילי הקרקע־קרקע שאיבדה במבצע "עם כלביא", וכעת היא מתקרבת לרמת הכמות שהייתה ברשותה לפני העימות. כחצי שנה לאחר סבב הלחימה שנמשך 12 ימים ביוני, גורמי ביטחון בישראל מעריכים כי בתוך חודשים ספורים תעמוד הרפובליקה האיסלאמית על כ־2,000 טילים המסוגלים להגיע לישראל, כך דיווח אלון בן דוד בחדשות 13.
לפי ההערכות, חלק ניכר ממערך הטילים האיראני הוסתר במנהרות שנחסמו אך לא הושמדו במהלך המבצע – ולכן ניתן לשקמם במהירות. במקביל, איראן משקמת את מעטפת הגנת תוכנית הגרעין, אך נכון לעכשיו לא נראים סימנים לחידוש העשרת אורניום.
המלחמה האחרונה הדגישה לטהרן את חשיבות הפעילות התת־קרקעית ואת המעבר מכמות מצומצמת של טילים מדויקים למערך רחב יותר של טילים בעלי דיוק נמוך אך בכמות גדולה.
דיווח של ה"ניו יורק טיימס" חשף כי איראן מחזקת גם את מערכות ההגנה האווירית ומתכננת יכולת שיגור מסיבית – עד 2,000 טילים בעת ובעונה אחת במקרה של עימות נוסף. גורם ביטחוני ישראלי העריך כי במקרה כזה, תגובת ישראל תהיה חריפה יותר מסבבים קודמים.
המתיחות בין טהרן לירושלים גוברת, ובישראל נערכים לאפשרות של סבב לחימה ארוך בהרבה מהעימות האחרון. לפי ההערכה, גם גורמי ציר איראני נוספים ובהם החות'ים בתימן עשויים להשתתף בעימות ולשגר תקיפות לעבר ישראל.





















בכל העניין של הפרסים האיראניים, רכשו את הספר "עדולם" שנמכר בחנויות הספרי קודש, קראו ותחי נפשכם.
אני קניתי למשל מי.בלוי.
רכשו הספר הנקרא עדולם בחנויות ספרי הקודש, ותבינו את נושא הפרסים לאשורו,כך גם תישארו רגועים.
למה לחכות תתחילו לתקוף אותם לפני שיוכלו לשגר המון טילים הם הרי הפרו את ההסכם בכך שלא משתפים פעולה אם אמריקא לכן צריך להתחיל לתקוף את המשטר עד שלא יפול .
מסננים
תקראו הספר עדולם שנמכר בחנויות ספרי קודש