מזכיר הממשלה פרסם היום (ראשון) את דוח נסיעות השרים לחוץ לארץ במהלך חודש ינואר 2026, בהתאם לתקנון עבודת הממשלה.
לפי הדוח, ביצעו שמונה שרי ממשלה 11 ביקורים רשמיים במהלך החודש, כאשר רובם התמקדו בארצות הברית ובמדינות ערב ואירופה.
ביקורים בארצות הברית:
שרת התחבורה והבטיחות בדרכים ביקרה בארה"ב למשך 12 ימים (28.12.2025-8.1.2026), במסגרתה השתתפה בדיון לקידום הפרויקט האזורי IMEC בוושינגטון, נאמה בכנס של ה"ג'רוזלם פוסט" במיאמי וקיימה פגישות עם גורמי ממשל וקהילות יהודיות.
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביקר בארה"ב למשך 11 ימים (11-21.1), במסגרתה קיים פגישות מדיניות בוושינגטון, ניו-יורק ופלורידה לקידום שיתופי פעולה בתחומי התרבות והספורט.
שר העלייה והקליטה ביקר בארה"ב (21-26.1) והשתתף באירועי עלייה ומפגשים עם קהילות יהודיות.
ביקורים באירופה:
שר החוץ גדעון סער ביצע שלושה ביקורים נפרדים: לאלבניה (11-13.1) לביקור מדיני, לצ'כיה (18-21.1) לפגישות עם הממשלה החדשה, ולאזרבייג'ן וקזחסטן (25-28.1) לביקור מדיני.
שר הביטחון ביקר ביוון (19-22.1) לביקור מדיני ביטחוני.
שר הכלכלה והתעשייה ביצע שני ביקורים: לשווייץ (20-22.1) להשתתפות בכנס כלכלי, ולגרמניה (27-28.1) לפגישה עם שרת הכלכלה הגרמנית ועם משלחת עסקית.
ביקורים במדינות ערב:
שר החינוך יואב קיש ביקר באיחוד האמירויות (11-16.1) וקיים פגישות עם מקבילתו בתפקיד ובכירי ממשל, כמו גם ביקורים במוסדות חינוך.
שר התיירות חיים כ"ץ ביקר באיחוד האמירויות (26-30.1), במסגרתה קיים פגישה עם שר התיירות האמירתי ועם מזכ"לית ארגון התיירות העולמי וחתם על הסכמים משותפים.




















