משפחתו של הקצין שנפצע בפיגוע בעיר דוד כשהסתער על המחבל, מבקשת מהציבור להתפלל לרפואתו, עקב החמרה שחלה הלילה (רביעי) במצבו.
"הלילה חלה הרעה במצבו של נדב ולצערנו מצבו מורכב יותר. אנו מבקשים מכל מי שיכול להתפלל בבקשה לרפואת נדב חיים בן אירית חיה בתוך שאר חולי ישראל. מצפים ומייחלים לבשר בשורות טובות".
הקצין, המשרת בחטיבת הצנחנים, היה בחופשת שבת כאשר נקלע עם בני משפחתו לפיגוע. למרות פגיעתו הקשה מירי המחבל, הקצין פעל בקור רוח, חתר למגע ירה ופגע במחבל. רק לאחר מכן פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים.
המחבל, נער בן 13 תושב סילואן, לקח את הנשק עמו ביצע את הפיגוע מביתו ועלה על אוטובוס לכיוון הזירה, שם ארב מאחורי רכב חונה והמתין ליהודים. בסביבות השעה 10:42 פתח בירי אל קבוצת יהודים שצעדה ברחוב. שניים מהקבוצה לעברם ירה נשאו נשק ברישיון, ונטרלו אותו.




















