התאבדות פוליטית או הפתעת הבחירות? במפלגת הבית היהודי מכחישים היום (רביעי) כי הם מעוניינים בשיריונים במפלגות ימין אחרות, כמו הציונות הדתית או ימינה – אלא הם ירוצו לבד בבחירות לכנסת.
"מפלגת הבית היהודי- המפד"ל מייצגת מאות אלפים בציבור הדתי לאומי והכללי. המפלגה תרוץ עצמאית בבחירות הקרובות לכנסת ה-25 ובעזרת ה' תהיה חברה בה ובממשלה הבאה", נמסר בהודעת המפלגה.
ועדת האיתור של הבית היהודי התכנסה אמש במעמד חגית משה יו"ר מפלגת הבית היהודי, יוסי ברודני ראש עיירית גבעת שמואל ויו"ר סיעת הבית היהודי המפד"ל לכנסת ה-25 ומנכ"ל המפלגה יגאל דנינו. במהלך ועדת האיתור דנו חברי מרכז הבית היהודי בדרכי הבחירה והפעולה לאיתור מועמדי המפלגה לכנסת ה-25.
ההערכה הייתה כי מדובר בניסיון לבוא למו"מ עם מפלגות אחרות מתוך עמדת כח, שכן כיום מפלגת הבית היהודי מקבלת בסקרים כאחוז בודד של תמיכה ציבורית, הרחק מהמספר הדרוש על מנת לעבור את אחוז החסימה – אך במפלגה מכחישים.
חגית משה יו"ר מפלגת בית היהודי: "הועדה היא המשכו של המהלך לבחירת הרשימה הטובה ביותר לכנסת מטעם מפלגת הבית היהודי- מפד"ל. מוטלת על כתפי החברים אחריות כבדה לבחירת הנציגים הראויים ביותר ואני סמוכה ובטוחה שדרכם תצלח ובע"ה נצליח".
יוסי ברודני, ראש עיריית גבעת שמואל ויו"ר סיעת הבית היהודי המפדל לכנסת ה-25: "מפלגת הבית היהודי-המפד"ל בוחרת את נציגיה לרשימת המפלגה לכנסת ה-25. תהיה לנו נבחרת מצוינת של אנשים ונשים מופלאים שישימו את הציבור הדתי לאומי על המפה. מפלגת הבית היהודי- המפד"ל תתמודד עצמאית בבחירות ותהיה חברה משמעותית בכנסת ובממשלה הבאים. אנו נעמיד את הנבחרת הכי טובה בכנסת ה-25 של אנשים ונשים המגיעים מעולם העשייה".





















מתאבדים…
מנוולים..