מפלגות הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ' ועוצמה יהודית בראשות איתמר בן גביר מתקרבים להסכם ביניהם לריצה משותפת נוספת, וככל הנראה יותירו בחוץ את מפלגת נעם, ואת מפלגת הבית היהודי.
הבית היהודי נערכת הפעם, רשמית לפחות, לריצה עצמאית בבחירות הקרובות ולפי הסקרים נראה כי הם רחוקים משמעותית מאחוז החסימה, ולא נראה באופק כי יש להם עם מי להתאחד כדי להצליח.
המפלגה פרסמה הודעה תחת הכותרת: "מפלגת הבית היהודי מפד"ל בתגובה לאיחוד המפלגות החרד"ליות", בעקיצה כלפי המפלגות של סמוטריץ' ובן גביר, שאינם מזוהים עם כל חלקי הציונות הדתית.
בתגובה נכתב: "הובהר כי איתמר בן גביר הוכתר רשמית למוביל מפלגת הציונות הדתית על מלא. הציונות הדתית צריכה להחליט לאן פניה. מפלגת הבית היהודי-מפד"ל מתחייבת להמשיך בדרכה של הציונות דתית שנמשכת למעלה ממאה שנים".





















מפדל ראשי תיבות
פתי מאמין לכל דבר.זהו מה שיד
הרב עובדיה אמר בית של גוים