יצחק גולדקנופף, היו"ר החדש של יהדות התורה, אומר בראיון לעטרה גרמן ודנה בצלאל ב'מקור ראשון' כי "גנץ שותף ראוי, ואני מאמין שיש אפשרות שהוא יהיה שותף בממשלה בראשות נתניהו".
על ישיבה עם מירב מיכאלי – "מירב מיכאלי לא תהיה בממשלה הבאה. היא הזיקה לכלל אזרחי ישראל, לא רק לחרדים. התחבורה בתקופתה הפכה לסיוט. התחבורה הציבורית לא אמינה וזמינה, הכבישים פקוקים, נתב"ג הוא כישלון מרהיב".
קואליציה עם רע"מ – "לקחנו פעם את הערבים, זו הייתה תמיכה מבחוץ, אבל מעולם לא עשינו קואליציה עם רע"מ. בקדנציה האחרונה הייתה לנתניהו אפשרות לעשות את זה, ובליכוד סירבו".
על זליגת קולות למפלגתו של איתמר בן גביר, הוא אומר: "עשינו בדיקה, פחות מ־1% ממי שהצביעו למפלגות חרדיות בבחירות הקודמות אמרו שיצביעו למפלגה אחרת. בן־גביר מושך צעירים חרדים בגלל האקשן שהוא מייצר, אבל לרובם אין זכות הצבעה. זה בעיקר רעש ואווירה".
בהתייחסות לבעיות התקצוב בחינוך העצמאי אמר "גננת חרדית מקבלת ממשרד החינוך 25% פחות מהחינוך הממלכתי. חייבים לשנות את מודל התקצוב. אנחנו נגיש חוק שוויון זכויות לחינוך החרדי. שכל עובדת, גננת או מורה, תקבל את כל הזכויות שמגיעות לה בתור עובדת במדינת ישראל".
על הטענות בדבר פיטורי קיץ של גננות ברשת החינוך שבניהולו – "יש אחוז מסוים של עובדות הוראה שלא יודעים אם נוכל להעסיק בשנה הבאה, כשאנחנו מפטרים עובדת מודיעים לה שזו חגורת ביטחון ואנחנו מקווים שבשנה הבאה היא תמשיך לעבוד, זה קורה גם במשרד החינוך. ההשמצה שאנחנו עושים זאת כדי לא לתת להן זכויות סוציאליות, זה משהו שלא יכול להיות בעולם. הן לא מאבדות את הזכויות".





















האיש פשוט בדיחה.
הוא המציא את עוקץ הגננות. ואחר כך הוא אומר נגיש שוויון זכויות לגננות.
בשביל מה…שיהיה לו יותר כסף לעקוץ אותם?????