צילום: שימוש לפי סעיף 27א
החטא ועונשו: אירוע חריג התרחש היום (שלישי) בפרלמנט הטוריק כאשר חסן ביטמז, חבר הפרלמנט במדינה, התמוטט בעקבות דום לב, בעת שנשא נאום נגד ישראל.
במהלך נאומו מתח ביקורת נוקבת על ההתנהלות הצבאית ועל הממשל הטורקי, שלטענתו "ממשיך את שיתוף הפעולה בין המדינות ואת המשך הסחר עם ישראל".
ביטמז תקף את ארדואן על כך שעדיין משתף פעולה עם ישראל. כשלצידו שלט ״ישראל רוצחים״, אמר ״אללה יעניש אתכם״. הוא האשים את ישראל ב"פשעים נגד האנושות" ו"טיהור אתני" של הפלסטינים.
אחרי שהתמוטט חברי פרלמנט נוספים מיהרו אליו וביצעו בו פעולות החייאה עד שהגיע האמבולנס. הוא פונה לבית חולים בעיר הבירה והוא מאושפז בטיפול נמרץ.





















כן יאבדו כל אויבך השם
חחח. שימות
סרטון משובב נפש …
שיסבול מייסורים עד שימות אאיננשאאלהה!!!
וכן כל אוייבנו אמן ואמן.
ברוך השם
בקיצור אללה יעניש אותכם
בקרוב על כול שונאי ישראל תגידו אמן….
אמן!
אמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאללה, עכשיו התור של ארדואן!
לא נורמלי הדבר!!!!!!!!!!!!!!
שחקן
ה' לא שותק לאף אחד!!
חזק ביותררר
ישתבח שמו לעד
מיסכן אישתו יודעת?
מגיע ללללללוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
הוא כבר ז’’ל.
…נראה שהחבטה מהנפילה על הרצפה גרמה גם לזעזוע מוח חזק ובשילוב ההתקף לב הוא מת מהר יותר. שינתחו את הפגר לדעת ממה באמת מת. בכל מקרה הקב"ה העניש אותו מיד ובמקום. מגיע לו!
כך יפלו כולם בע"ה
בעזרת השם זו ההתחלה. בקרוב רעידת אדמה בטורקיה,קירות הפרקלמנט יפלו, ארדואן יתמוטט,יחנק,דום לב . הקדוש ברוך הוא יביא על כל שונאינו חורבן
מה שמו לתפילה?
מה השם? נתפלל שימות
חזקקקקקקקקקקקקקקקקקק
מטורףףףףףףףףףףףףףףף!!!
חחחחחחחחחחחחחחח יאוו הכי טוב שראיתי!!
זה נראה שקודם הוא מת ואחר כך התמוטט
זה נקרא מיטוט החמס?
קידוש ה' גדול
שמחה של חנוכה כזה דבר
לגמרי
קידוש ה' ב"ה .
לגמרי
ככל שאנחנו מתאחדים ואוהבים אחד את השני , מדליקים נרות חנוכה כמו ילדים טובים וחוזרים לאבא שבשמיים, לא צריך להלחם בהם בכלל. הם יפלו לבד. הכל תלוי רק בנו.
עם ישראל חי לנצח!
ב"ה יפלו כל אויבנו.
ישתבח שמו !!!!!!!!!!!!!!!!!
אדיר ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ימ'ש הכאלב בקרוב אצל ארודואן..