צילום: דובר צה"ל
ראש מנהלת תיאום והקישור לעזה שוחח בימים האחרונים עם מנכ"ל משרד הבריאות ברצועת עזה על פעילות ארגוני הטרור בבתי החולים ועל הצורך בסיכולה, תוך תיאום מלא עם הנהלת בתי החולים.
רמת"ק אמר למנכ"ל: "אנחנו רואים שארגון הטרור חמאס ממשיך את הפעילות הצבאית שלו בתוך בתי החולים. אנחנו מוכנים לספק כל סיוע המוניטרי שיידרש. הבקשה שלנו היא פשוטה, הפסקה מיידית של כל פעילות הטרור בבתי החולים".
ד"ר יוסף אבו ריש השיב: "קיבלנו את ההודעה שלך ואני מבטיח לך שאנחנו באותו עמדה. בתי החולים צריכים להיות מקום למתן שירותים ואסור שאף אחד יפגע במטופלים או במתן הטיפול הרפואי בתוך בתי החולים האלה".
הם כמובן לא טיפלו בטרור היוצא מתוך בית החולים, וכוחות צה"ל פשטו הלילה על שיפאא'. דובר צה"ל דניאל הגרי אמר בהצהרה מיוחדת בשפה האנגלית עם תחילת המבצע: "צה"ל החל במבצע בעקבות מידע מודיעיני מבוסס שחייב פעולה מיידית".
"אנחנו יודעים שבכירים בחמאס התאגדו מחדש בתוך שיפא ומפקדים משם על פעולות נגד ישראל. הפעילות הממוקדת שלנו היא לא רק הכרח מבצעי, היא חובה גלובלית. אנחנו קוראים לכל מחבלי חמאס המסתתרים בבתי חולים להיכנע באופן מיידי. אסור לנצל מתקנים רפואיים לצרכי טרור, חמאס חייב לתת דין וחשבון".
צילום: דובר צה"ל





















מדינה בדיחה זה מה שאומר איש מלחמה??? להרוג את כולם וזהו לכסות בחול שבת שלום שקט גלובלי