השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר התייחס היום (חמישי) בפתח הערכת המצב השבועית בראשותו לסיכול הניסיון לחסל אותו באמצעות RPG, ודרש מראש הממשלה בנימין נתניהו להיכנס לרפיח.
״אני רוצה להודות למשטרת ישראל, לשירות הביטחון הכללי, לכל גורמי הביטחון ולכל מי שהיה שותף במעצרם, חקירתם והבאתם לדין של אלה שתיכננו לרצוח אותי באמצעות RPG", אמר בפתח דבריו.
בן גביר הוסיף: "אני אומר לאותם מחבלים: אני לא ארתע. אמשיך להוביל את משטרת ישראל למדיניות נחושה נגד הטרור, אפס סובלנות כלפי המסיתים. אמשיך להוביל את שירות בתי הסוהר לפעילות נחושה מול האסירים הבטחוניים, מול המחבלים. בבתי הכלא בישראל הסתיימו הקייטנות, אבל אנחנו נחמיר עוד יותר את התנאים של מי שרוצה לפגוע במדינת ישראל".
"ואני אומר, אנחנו גם נמשיך לדרוש מראש הממשלה להיכנס לרפיח, לעשות שם טיפול שורש, לעשות עבודה יסודית גם ברפיח, גם ברחבי יהודה ושומרון, להביא לסיכולים ממוקדים ולרדוף אחרי אותם מחבלים — אני לא ארתע!", דברי בן גביר.





















גבר!!!
ה… אומרים מעט ו עושים הרבה. פעל בחכמה
חרבם תבוא בליבם וקשתותם תישברנה של כל הגוים רשעים ארורים
אדם חזק למה אתם לא עוזרים את לומדי התורה לצאת המוצקה שהם נפל בה רודפים אותם הכל בגלל שלומדים תורת ה' עם ישראל צריך רבנים ודיינים סופר סת"ם שוחטים מגידי שיעורים רמי"ם מוהלים בלי לימוד תורה אין את כל הדברים האלה
איזה גבר!!! השר הכי תותח בממשלה!