צילום: צבא רוסיה
צבא רוסיה מפרסם בימים האחרונים תיעוד מעניין, עם הצצה למה שמהווה חלק גדול מההצלחה שלו באחרונה בשדה הקרב באוקראינה. בתיעוד הוידאו רואים כיצד במקום לתדלק את כלי הרכב הצבאיים באמצעיים מסורתיים, הם בחרו בשיטה קלה ומהירה יותר.
במקום לתדלק באמצעות מיכליות דלק הנעות באיטיות ממקום למקום, וחשופות לפגיעות של רחפנים מתאבדים, כטב"מים ושאר האמצעים שיש לצד השני – הם מעבירים כמויות דלק במהירות רבה מזירת קרב אחת לאחרת, עם מגוון כלי רכב – כולל אופנועים.
האם ארגון הטרור חיזבאללה, שלומד רבות מטכניקות לחימה רוסיות, בשל הנוכחות של צבא רוסיה על אדמת סוריה, ילמד וישפר את טקטיקות הפעולה של כוח רדואן, המתאמן וערוך למקרה של חדירה חלילה לישראל?





















הנה לא צריך את רוסיה לימדתם את חיזבאללה בעצמכם
חחחחח יפה, אבל גם בלי סרטון הם יודעים. רוסיה וגונדא דיליה..
מה הקשר לחיזבללה בכלל אין משוריינים שצריכים הרבה דלק הם מבוססים בעיקר ער רכבים קלים בשטחים קטנים יחסית ואין להם בעיות תידלוק חרטטנים
גם השטח בדרום לבנון קטן
וגם הירי מבוזר
הם יורים מפירים חפורים.
או פעילים מתוך בית או רגלית.
גם יש להם אופנועים ורכבי שטח.
אין להם שום משוריינים.
מה אתם עושים צחוק?