דובר צה"ל עדכן לפני זמן קצר כי כוחות אוגדה 91 וכוחות חיל האוויר זיהו הערב, (מוצ"ש) באמצעות כלי טיס מספר מחבלים פועלים במבנה צבאי של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב עיתרון שבדרום לבנון. לאחר הזיהוי, הכווינו הכוחות מטוסי קרב שתקפו את המבנה הצבאי בו פעלו המחבלים.
בנוסף, צה"ל תקף בירי ארטילרי להסרת איום במרחב הכפר כילא שבדרום לבנון.
כמו כן, זוהו הערב מספר שיגורים שחצו משטח לבנון לעבר מספר מרחבים בצפון הארץ, אין נפגעים. נגרם נזק למבנים במקום.
ישראל וארה"ב הודיעו על התנעת שיחות המו"מ לעסקת חטופים חדשה.
בכיר חמאס: אוסאמה חמדאן לאל-ג'זירה: "כעת כל שיח בנוגע לעסקה הוא אינו רציני, קודם כל על התוקפנות להסתיים באופן מיידי, על הסיוע להיכנס ללא מגבלות ועל כוחות הכיבוש לסגת בצורה מוחלטת, ולאחר מכן יבוא מו"מ על כל עניין נוסף".
זמן קצר לפני כניסת השבת עדכן דובר צה"ל כי בהובלת אוגדה 99, אמ"ן ושב"כ, מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו בחמישי שעבר במרכז הרצועה וחיסלו את המחבל צ'יאא' אלדין אלשרפא, סגן מפקד הביטחון הלאומי ברצועת עזה.
במסגרת תפקידו היה אמון על ניהול המנגנון שמאבטח את גבולות הרצועה. במהלך המלחמה מנגנון זה מנע מאוכלוסיה להתפנות מאזורי לחימה.
בנוסף, במהלך השבוע הותקף וחוסל בעיר עזה המחבל יוסף אלשובכי, אשר שימש כפעיל במחלקת הציוד התעשייתי במטה היצור של ארגון הטרור חמאס. במסגרת תפקידו היה אחראי על התפקוד השוטף וקידום מטה ייצור אמצעי לחימה של חמאס.
אמו של נסרללה זו הכלבה בתמונה?
בעצם לא נאה להעליב את הכלב בתמונה….
מי מגיע ללויה? סינואר? נאסרללה.? שליט איראן? הולך להיות מותח וגם מעניין.