צילום: ישיבת כסא רחמים
מרן ראש ישיבת כסא רחמים, הגאון רבי מאיר מאזוז שליט"א, מצטרף לדעת גדולי ישראל שהורו לא להתייצב בלשכות הגיוס, ואומר כי "אין לנו ללכת לשם", עד שירחמו עלינו ממרומים.
את הדברים מסר בשמו של ראש הישיבה, חתנו נאמן ביתו, הגאון הגדול הרב ליאור כהן שליט"א, שמסר את השיעור השבועי הקבוע במוצאי השבת, במקום חמיו שליט"א, ממנו נבצר השבוע למסור את השיעור.
הרב כהן העביר את דברי הרב מאזוז: "אין לשתף פעולה. כל עוד הם לא יודעים בערך התורה, וכמה שכוחה הוא זה שמגן על עם ישראל, אין לנו שפה משותפת איתם. אין לנו ללכת לשם, ולא לעשות דבר עד שירחמו ממרומים".





















כשהיה פיגוע בבני ברק על ידי מחבל פלסטיני ונהרג בשבילכם שוטר רצתם להודות וזה יפה, תחשבו לרגע כמה בחורים נהרגו כדי שתוכלו לשבת כאילו בישיבות ולבלות במסעדות בצולנטים במעדני תימן וכו, אם אתם באמת חרדים תראו את ההסדרניקים שלוחמים ולומדים גמרא ותורה גם בעזה זה קידוש השם .
מה זה מעדני תימן?