במהלך פעילות מבצעית שגרתית של שוטרי המחוז הצפוני בשעות הלילה בכניסה ליישוב אעבלין ביקשו מרכב לעצור לצורך בדיקת רישיונות.
עת שסימנו השוטרים לנהג לעצור, הנהג המשיך בנסיעה פרועה ומסוכנת, תוך מעבר בשני רמזורים אדומים ונסיעה על מדרכה.
הנאשם המשיך בנסיעתו הפרועה מאעבלין לכיוון כביש מספר 70 כאשר השוטרים דולקים אחריו כל העת. במהלך בריחתו פגע הנהג בניידת משטרה שביצעה חסימה והמשיך בנסיעה נמהרת ומסכנת חיי אדם.
הרכב נעצר על כביש 70 סמוך לצומת יסעור כאשר במהלך עצירתו הנהג קפץ למושב האחורי של הרכב ויצא ממנו דרך דלת אחורית, לאחר בדיקת השוטרים הוברר כי הנאשם, נהג הרכב, לא הוציא רישיון נהיגה מעולם.
עם סיום שלב החקירה כתב אישום הוגש כנגד תושב ג׳דידה-מכר בן 19 בבית משפט השלום בעכו באמצעות שלוחת תביעות גליל צפון בגין העבירות המיוחסות לו.





















[…] לקריאת הכתבה באתר המקורי […]
זה מרדף מטורף???????? תגידון לי אתם אמיתיים?????
המרדף הזה בדיחה אתה צודק יצחק זה נירא שהוא נסע על אולי 60 ק"מ ואם המשטרה לא הצליחו לתפוס אתו אז הם דפוקים חה חה חה חה חה חה חה החה חהח החה חהחהההחח ח חה חה חחה