השר לשיתוף פעולה אזורי עיסאווי פריג' ממרצ שלא התמודד בבחירות הנוכחיות, התבטא בצורה מסיתה ומזעזעת כלפי מפלגת הציונות הדתית – עוצמה יהודית, בהתייחסות למספר המנדטים שלהם, לעומת מרצ הרחוקה כרגע מאחוז החסימה.
הוא השווה את המפלגה היהודית במהלך דיון בחדשות 12 על התחזקותה של מפלגת עוצמה יהודית בראשה עומד איתמר בן גביר ואומר כי הדבר משול לעליית "הניאו נאצים" באירופה. בהמשך חזר בו.
"אני נמצא ביום אבל", סיפר פריג', "לראות את בן גביר – מפלגה גזענית פשיסטית כזאת עם 14 מנדטים. כשהימין הקיצוני עולה באירופה עולה אנחנו אומרים "הניאו נאצים עלו", ועכשיו אנחנו רואים את הניאו נאצים בקרבנו".
אחרי שספג ביקורת על אמירתו הקשה, אמר פריג' כי הוא לא משווה את בן גביר לאותם "ניאו נאצים", אך הוסיף: "כשמפלגה מקבלת 14 מנדטים על חשבון שנאת ערבים – זו תעודת עניות לחברה ישראלית. לא אני גידלתי את בן גביר. הוא גדל בחברה היהודית".





















אמירה גזענית. איך נותנים לו במה?
הוא לא גזען הוא ערבי למי ששכח…………
עשו שונה ליעקב
כאילו הערבים גודלים עם אהבת העם היהודי. תעודת עניות צריך להביא לחברה הישראלית אבל שלא גירשה את הנגע הרע הזה מתי שהיה אפשר .
אלה דברי בלע חמורים וקיצוניים. מוטב שישמור על מוצא פיו.
חד-משמעית אדון פריג'. מזל שמישהו מבין את האמת!
אתה לא יהודי בכלל. לידיעתכם : א—-ח—-מ—ד ט—-י—ב—י הי יועצו של ערפאת. ואתה כנראה לא שומע אותם ברדיו כדי לדבר. אתה רוצה שמחבלים ימשיכו לחגוג בכלא עם דגים ובשרים על חשבון משלמי המיסים? אילו היית רואה בהידברות מה הם מקבלים. הוא אינו נגד ערבים אל נגד מחבלים. וחבל שאתה לא יודעשהחכים הערבים מסרבים לגנות פיגועים. מוצאים הצדקה. ככה בכל הראיונות איתם. ואתה לא מכר את התנןעה האיסלאמית ותנוות אחרות שהובילו את פרעות תשפ,א. ןתשקרת השמאל לא מדברת עליהם אז ברור שהוא מרגיש חופשי. "גזכן ופאשיסט? מי? מי שעושה פיגועי םורוצח יהודים בדם קר ודוקרבסכינים ודורס. (גם הרבה יהודים רדים נפגעו בירושלים והם ג—א–י–ם בזה ומפרסמים בטיק-טוק". אפילו תשקרת השמאל הנודתה, אז איפה הם גדלו? איפה? מה התגובה הצבועה שלך? שמצטרפת לאויביישראל? תתבייש לך!!! אילו היית מכר עשרות שנות טרור(אתה בטח נער צעיר) היית מצדיק את האמירות של פריג'?
המחבלים הם גזענים, (לידיעת תשקת השמאל שאנה מכנה מחבלים "גזענים" אלא רק יהודים וכמובן שאין לה גינוי לחכי"ם ערבים שהביעו תמיכה בטרור .שהצדיקו פיגועים)לא היהודים
ואיימאן עודה משבח את נסראללה מנהיג החיזבאללה . כתב פוסט לפני שני? הם שיבחו המון פעמים מחבלים אכזרים כולל מרוואן ברגותי. אבל הם "חסינים" מפני גינויים של החכי"ם והשדרנים בתקשרת של השמאל. חבל על הזמן. מי שמכנה עצמו "יהודי", הוא ילד קטן….
לשר עיסאוי פריג' : מ—-י ת—-ק—פ—ו יהודים חרדים בירושלים והעלו לרשת הטיק-טוק באווה? מי?? אנחנו לא גידלנו אותם, כמו שאתה אומר?
מחבל לבוש בחליפה