פשרת דרעי? שר הביטחון יואב גלנט נפגש הערב (רביעי) עם יו"ר ש"ס אריה דרעי ודן עמו בניסיונות לשכנע את ראש הממשלה בנימין נתניהו לבטל את פיטוריו. דרעי פועל במהלך הימים האחרונים לוחץ על נתניהו למשוך את ההתפטרות.
אחת האופציות שעלתה בהמלך הפגישה הערב בביתו של דרעי – גלנט יתנצל פומבית על עיתוי ההצהרה שלו, שנעשתה בזמן שנתניהו בלונדון, ובכך עשוי להישאר בתפקיד.
דרעי נפגש גם עם הרמטכ"ל ביום שישי האחרון ושמע ממנו את ההערכות והאיומים על תפקוד צה"ל במידה והרפורמה המשפטית תעבור. הוא לוחץ על נתניהו לחזור בו על מנת לייצב את המערכת.
גורמים בלשכת ראש הממשלה ציינו כי גלנט העביר מסרים ברורים ולפיהם הוא מעוניין להישאר בתפקיד על אף העימות הפומבי עם נתניהו בימים האחרונים
כזכור, יממה אחרי הנאום של גלנט, הודיעה לשכתו של ראש הממשלה כי נתניהו החליט להעביר את שר הביטחון מתפקידו. ההודעה הדרמטית של נתניהו בתחילת השבוע על הדחתו של גלנט הובילה למחאה אדירה וחסרת תקדים של אלפי בני אדם שיצאו להפגנות בכל רחבי הארץ. המוקד המרכזי היה בתל אביב ובמהלך המחאה חסמו מפגינים את נתיבי איילון למשך שעות ארוכות.





















דרעי השתגעת? גלנט נתן אגרוף בבטן הרכה של הבוחרים שלך ואתה נחלץ לעזרתו?
גלנט לא אמור לחזור
הוא ממשיך את המדיניות של בני גנץ ותוקע מקלות בגלגלים