המוני בית ישראל מתכוננים בגיל וברעדה לקראת יום הילות התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי. לכולנו יש בעיות, כולנו צריכים להתמודד עם אתגרים, לצלוח תקופות קשות בחיים – לכולנו יש על מה להתפלל, ולקראת ל"ג בעומר נערכים כולם, איש איש וצרורו שלו, להעתיר בתפילה ובתחנונים לפני היושב במרומים, שבזכותו של התנא הקדוש הטמון בין רגביה של אדמת מירון, ייפתחו לנו שערי רפואה, הצלחה, זיווג, ישועה, שערי סייעתא דשמיא.
יהיו כאלו שיתפללו בערב, בליל התקדש החג הגדול של רבי שמעון בר יוחאי, יהיו כאלו שיגיעו רק בחצות הלילה, אחרים יתפללו באשמורת הבוקר, ויהיו רבים שיעתירו בתחנונים בעיצומו של יום.
אבל הבקשה שלכם תדפוק על שערי התפילה בציונו של הרשב"י, במשך כל ההילולא, מתחילתה ועד סופה. יהודים צדיקים, תלמידי חכמים יראים ושלמים, שנבחרו לשמש כשליחים של 'קופת העיר', יעמדו שם, בציון הקדוש, ויתפללו ברציפות, הם יעשו משמרות, כדי שלא יהיה רגע אחד בלי תפילה, והם, תלמידי החכמים הללו, גם יזכירו בפרטות את שמותיהם של התורמים 'לקופת העיר', שם אחר שם, במתינות, עם דמעות בעיניים, עם תחינה הבוקעת מעומק הלב, עם עקשנות חזקה בתפילה לפתיחת שערי סייעתא דשמיא, קבלת התפילות והמשכת הישועות והשפע.
להעברת שמות ל-24 שעות ללא הפסקה בל"ג בעומר- הקליקו כאן
ואם לא די בכך, דאגה 'קופת העיר' גם להמשך. בעז"ה ה', החל מל"ג בעומר תשפ"ג ועד ל"ג בעומר תשפ"ד, יגיעו שליחים של 'קופת העיר' מדי יום אל הציון הקדוש, גם בשבתות, בימים הנוראים, בחג הסוכות, בהושענא רבא ובזאת חנוכה, בכל יום ויום מימות השנה הם יגיעו ויעתירו בתפילה נרגשת עבור התורמים, כדי שהתפילות יתקבלו ונזכה לראות את הישועות בעינינו.
אם גם אצלכם לא הכל מושלם, אם גם אתם מתמודדים עם קושי מסוים, כמו כל בני האדם האחרים, אם גם אתם הייתם רוצים ששערי השפע ייפתחו לכם, שהפרנסה תהיה טובה יותר, שהילדים יצליחו יותר בלימודים, שתהיה עליכם שמירה מיוחדת משמים – אסור לכם להחמיץ את ההזדמנות. הישועות והברכות עומדות הכן, צריכים רק להתפלל ולהתעקש בתפילה כדי לקחת אותן, כל מי שעיניו בראשו יודע שעל ההזדמנות הזאת, אסור לוותר!
להעברת שמות לשנה שלמה על ציון הרשב״י במירון יום יום- הקליקו כאן




















