האמריקנים מתחילים לאבד סבלנות: העיתון האמריקני "וושינגטון פוסט" דווח היום (ראשון) כי ארצות הברית מתכוננת למערכה ממושכת ועצימה יותר נגד המורדים החות'ים בתימן, ללא הצבת מגבלת זמן כאשר המטרה היא לשחוק את היכולת החות'ית לפגוע ספנות בים האדום וכי בשלב זה אין כל כוונה להציב מגבלת זמן למבצע המתוכנן, כך אמרו גורמים בפנטגון לעיתון.
"אנחנו מפוכחים לגמרי לגבי מי הם החות'ים ומה השקפת העולם שלהם. אנחנו לא בטוחים שהם יפסיקו את התקיפות בטווח הקרוב אבל אנחנו מתכוונים לשחוק את היכולות שלהם ולהשמיד אותן", אמר המקור, שסרב להזדהות בשמו, לעיתון האמריקני.
הבית הלבן כינס ביום רביעי האחרון, פקידים בכירים בכדי לדון באפשרויות להמשך התגובה המתפתחת של ארה"ב נגד החות'ים הנתמכים על ידי איראן. אמש, הודיע פיקוד המרכז של ארה"ב, כי מיליציות פרו-איראניות שיגרו טילים בליסטיים ורקטות לעבר הבסיס האמריקאי עין אל-אסד שבעיראק.
רוב הטילים יורטו על ידי מערכות ההגנה האווירית של הבסיס האמריקני בעוד חלקם כן פגעו בבסיס. מספר אנשי צוות אמריקאים עוברים הערכה עבור פציעות מוח טראומטיות וחבר בכוחות העיראקים נפצע באורח קשה.בתגובה לכך, ארה"ב תקפו שלושה טילים של החות'ים המיועדים לספינות בים האדום.





















מעט מידיי, מאוחר מידיי.
האיראנים הבינו מזמן שהם אלה השולטים באיזור.