כבאות והצלה לישראל מעדכן הבוקר (שישי) כי המאמצים לכיבוי סופי של השריפה בהרי ירושלים ממשיכים – כוחות כיבוי פועלים גם הבוקר בשטח.
לאחר לילה של פעילות אינטנסיבית, כוחות הכיבוי ממשיכים גם הבוקר בכיבוי מוקדים ובביצוע פעולות ניטור ושלילת התלקחות ביער אשתאול.
לוחמי האש פועלים בשטח בצוותים מתוגברים, תוך שיתוף פעולה עם קק”ל וגורמי סיוע נוספים, כחלק מהשלב הסופי במאבק בשריפה.
בשריפה שהחלה ליד מושב תרום בשפלת יהודה עלו בלהבות כ-10,000 דונם של חורש ויערות קק"ל. לוחמי האש בסיוע קק"ל פיקוד העורף וארגוני ההצלה והמשטרה פעלו במשך שעות ארוכות על מנת להבטיח כי האש לא תפגע בבתים ביישובים באזור. מספר יישובים פונו מתושבים מחשש להסלמה של האש אולם בחסדי שמיים למעט מספר נפגעים קל משאיפת עשן מקרב כוחות ההצלה והחירום לא היו נפגעים בגוף בשריפת הענק.





















ב"ה