מעט יותר משבוע עבר מאז פרוץ המערכה הקשה בדרום, אשר גבתה את חיי אזרחים רבים שנטבחו ונהרגו בצורה מזעזעת. מאז, במשטרת ישראל פרסמו על לא מעט מעצרים של חשודים ישראלים שנעצרו, לאחר פעולות תמיכה שונות במעשים של ארגוני הטרור, לצד הסתה כנגד מדינת ישראל והשבויים שנלקחו לעזה.
מורה בבית ספר במזרח ירושלים ורכזת הסעות ילדים נעצרה בחשד לגילויי שבח, הסתה ודברי שנאה והזדהות עם ארגון טרור חמאס, שלושה חשודים נעצרו בהכנת והפצת סרטון ברשת ובו תיעוד של חטופים ודברי שנאה והזדהות עם ארגון טרור חמאס, שני חשודים נעצרו לאחר שפרסמו תכנים מסיתים וגילויי שמחה לפעילות הרצחנית של ארגון טרור 'חמאס', מעצר חשודה בגין הסתה, תמיכה והזדהות עם ארגון הטרור חמאס. במהלך המעצר נתפס בביתה מכשיר נייד ומחשב שהיו ברשותה – כל אלה הם תושבי מדינת ישראל שנעצרו.
ולמה זה חשוב? אז ראשית כל, חשוב לדעת מי הם שכנינו, שאין שום גדר שמפרידה ביננו – ואנו פוגשים אותם בכל צומת בחיי היום יום שלנו, בסופר, בבתי המרחקת, בבתי החולים, כעובדי ניקיון של הרשויות המקומיות ובעצם איפה לא?
ועם זאת, חשוב להבהיר. אין כאן חלילה כוונה להכללה, ועדיין צריך גם לפקוח עין לכיוון הזה. לא מדובר רק על אויבים שנמצאים מעבר לגדר, שלצערנו התברר שגם היא לא שווה הרבה ואין לנו אלא לסמוך על אבינו שבשמים – לצערנו זה תומכי טרור שמסתובבים ביננו, וזה בהחלט נקודה שצריך להפנות אליה את תשומת ליבנו.





















"אין כוונה להכללה…"
להפסיק מיד עם השטויות האלה!
"יש כוונה להכללה"! "כל הנחשים בני מוות"! "טוב שבגויים הרוג, טוב שבנחשים רצוץ את מוחו"! כל האסון שלנו זה בגלל השטויות שפמפמו לנו השמאל במשך שנים 'בלי הכללה' 'במידתיות' וכו'. כל העקרונות של השמאל מתאימים לסדום ועמורה, שם השכיבו כל אדם על מיטת סדום וקצצו אותו או משכו אותו לפי הצורך… איש מהאומות המרושעות לא יטיף מוסר לזרע ישראל רחמנים בני רחמנים, שהורידו לעולם את 'לא תרצח'! איפה היו כל הטהרנים הללו בשואה?!!!
להוציא את השמאל מחוץ לחוק!!!
אתה איש מטומטם תרד כבר מהימין ושמאל זה לא הזמן אחר כך נבוא חשבון עם כל הפוגעים במדינה והראשון שבהם הוא ביבי
לך לקפלן מחפשים אותך
גם לפה הגעתם? מפגני קפלן עברו לטקבק את ההסתה והשנאה שלכם לביבי בכל הרשתות.
תתאיידו כבר, חלאות , החלשתם אותנו
שמח לראות באתר הזה את הכתבה הזאת.
אז מה עושים בפועל? לא קונים אצלם, לא מעסיקים אותם, לא קונים במקומות שהם מועסקים. זה אפשרי זה בידינו, זה סכנת חיים!
אני גר בישוב שה כ ל בלי ערבים.