כבעלים של עסק, חנות או רשת חנויות, חשוב לך לשאוף ליותר. יותר קהלי-יעד, יותר שירות, יותר איכות וחוויית קנייה, וכמובן – גם יותר רווחים. לכן, אנחנו בטוחים שיעניין אותך לשמוע על 'מלנתא': מרכז קניות ובילוי תוסס הנבנה כעת במזרח כפר-סבא. עם קונספט מודרני, עיצוב מפנק ומיקום מעולה צמוד לכביש 6, כביש 5 וכביש 531, רק כ-30 דקות מתל-אביב ומנתב"ג, צפוי מלנתא למשוך אליו כמיליון(!) לקוחות מהשרון, המרכז והשומרון ולתת לך יותר. או לייתר דיוק, הרבה יותר.
'מלנתא' הוא הדבר הבא בענף השופינג בארץ: מקום שלומד מהמתחמים המצליחים בעולם אבל מרים למאפיין הייחודי של הלקוח הישראלי – המשפחה הגדולה. תמהיל חנויות ומוצרים מותאם למשפחות, שפע אטרקציות לילדים ולנוער ושטחי משחק, פעילות ואוכל מרווחים, הופכים את 'מלנתא' למרכז הבילוי המושלם לכל המשפחה יחד, כזה שלא משאיר אף אחד בבית. התוצאות: יותר לקוחות מדי יום, יותר משך שהייה בחנות שלך ויותר "אמא תקני לי", שמובילים ליותר מכירות.
הלוקיישן הנגיש בין מחלף אייל למחלף חורשים, שם אותך על המפה בלב הארץ ובלב ריכוזי אוכלוסייה עצומים: כפר-סבא, ערי השרון וגוש-דן ממערב ויישובי השומרון ממזרח. זו ההזדמנות שלך להגיע ליותר איזורים וליותר מגזרים, שכבר מחכים לקנות ולבלות קרוב לבית. מלנתא צמוד ל'אושר עד' כפר-סבא הפופולרי, לצירי תנועה מרכזיים ולמסוף תחבורה ציבורית. בזכות ההתאמה למשפחות גדולות והיותו סגור בשבת, הוא אידיאלי גם לקונים ולמוכרים דתיים וחרדים.
לבעלי חנויות מגיע יותר. כמה יותר? מלנתא!
ב'מלנתא' מתוכננים כ-20,000 מ"ר של מסחר מגוון, פינות ישיבה כיפיות ומוקדי עניין המותאמים לכל הגילאים, בשדרה אורבנית מסוגננת ששמה אותך, כפשוטו, בשורה אחת עם המותגים הכי מובילים. במתחם כ-1,000 מקומות חנייה לרכב פרטי. בצמוד, ככר עתה בשלב א הבנוי של המרכז נפתח סניף 'אושר עד' שוקק חיים, סניף 'החמניה' וסניף פורח של 'מאפה דני' ומתוכננת פתיחה של חנויות אופנה, הום-סטיילינג ועוד. ממש בסמוך מוקם 'Logix' – מרכז התעשייה והלוגיסטיקה של כביש 6, עם שטחים תפעוליים נרחבים ומערך נוח לתנועה, טעינה ופריקת משאיות.
כל זאת בניצוח 'צים אורבן' – חברה ציבורית (נסחרת בבורסה) מנוסה ודינמית, המנהלת שטחי מסחר פורצי-דרך בכ-14 ערים בארץ. 'צים אורבן' בראשות רני צים, מייסד רשת 'כמעט חינם' ובעל רשת 'אופיס דיפו', מחזיקה במתחם בשותפות עם 'קרדן-גבע' מבית החברה הציבורית 'קרדן ישראל' וחברת 'גבע נדל"ן' המתמחה בפרויקטים מסחריים רבי-היקף. מיטב הכישרונות בעולם הריטייל מלווים יד-ביד את בעלי החנויות, כדי להבטיח שלא משנה מה העסק שלך – הוא יפרוץ ובגדול. מה זה בגדול? במלנתא!
.




















