יומיים לאחר שנשלח מכתב נוסף שהכיל קליע לבית משפחת בנט, גוברת ההערכה כי מאחורי שני המכתבים שנשלחו לרעיית ראש הממשלה נפתלי בנט ולבנו יוני – לא עומד אותו הגורם, כך דווח הערב ב'ערוץ 12'. ככל הנראה מדובר בשני אנשים שונים ששלחו את המכתבים בזה אחר זה.
במערכת הביטחון עדיין מגששים באפלה. שב"כ והמשטרה הודיעו כי הם חוקרים את מכתבי האיום. צו איסור פרסום הוטל על פרטי החקירה. מקורות המעורים במקרה אמרו כי המכתבים שנשלחו כללו איומים על ראש הממשלה, על רעייתו ועל בנם הבכור יוני.
בתוך כך, בנט הגיב לאיומים נגדו ונגד משפחתו ואמר כי "אם שומעים כל היום ברשתות על נוכל שמכר את המדינה – יש אנשים שיהיו מוכנים לעצור את זה" – . במקביל, תמונות של ראש השב"כ רונן בר כהיטלר וכנאצי התפרסמו במרשתת.
"אם שומעים כל היום ברשתות שקרים שיש נוכל שמכר את המדינה לחמאס, משלם להם מיליארדים ומפקיר את הביטחון בשביל רע"ם", אמר השבוע ראש הממשלה, "אז הגיוני שיהיו לא מעט אנשים שיהיו מוכנים לשלם מחיר כדי לעצור את זה".
ראש הממשלה בנט איננו המאוים היחיד. שר התקשורת יועז הנדל, שכבר קיבל איום להוריו באלקנה ושיחת טלפון אנונימית, קיבל לפני יומיים מכתב ספציפי עם איום על חייו בעקבות רפורמת הניוד בסלולר. כך על פי הדיווח של העיתונאי בן כספית.




















