מרכיבים:
2 בורי
2 דניס
4 שיני שום פרוסות
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי צרור בזיליקום קצוץ
3 לימונים
שמן זית בנדיבות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
הכנה:
1 חורצים בדג 3 חריצים לא מדי לעומק ותוחבים פנימה פרוסות שום
2 בפנים הדג סוחטים לימון ומכניסים פרוסות שום ועלים קצוצים בנדיבות ומזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפיה
3 מפזרים על הדג עלים קצוצים בנדיבות, סוחטים לימון ומתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן זית בנדיבות
4 מכניסים לתנור חם 200 מעלות ואופים 20 דקות בטורבו ומגישים חם
מגישים לצד צ’יפס תפו”א ובטטה וסלט ירקות טרי.