מכתבי האיום לראש הממשלה: גורמים במשטרה טוענים כי ישנה התאמה מלאה בין כתב היד במכתבים לכתב ידה של החשודה שנעצרה בימים האחרונים. כך על פי הפרסום הערב (חמישי) ב'ערוץ 13'. ההתאמה היוותה התקדמות בחקירה ובמשטרה מתכוונים לעמת את החשודה עם הממצאים.
שמה של החשודה הותר הבוקר לפרסום – אילנה ספורטה חניה, תושבת אשקלון בת 65. מעצרה הוארך היום בשלושה ימים, עד יום ראשון, לאחר שהשופט ארז מלמד קבע בהחלטתו כי התחזק החשד הסביר נגדה. היא חשודה, כאמור, בכך ששלחה מכתבי איום לבנט ולבני משפחתו ובהם כדורי נשק.
במהלך הדיון טען נציג המשטרה כי "מדובר בשני אירועים חמורים, איומים ברצח של רה"מ, אשתו ובנו הקטין אם לא יתפטר מתפקידו. הסחיטה לוותה בתחמושת חיה ובאמצעותה התעצמה הסחיטה. עו"ד עדי כרמלי, המייצג את החשודה, טען בדיון כי "המשטרה גוררת רגליים ועד כה לא הטיחה בה ראייה אחת שקושרת אותה למכתבים".
באחד הפוסטים שפרסמה ברשת החברתית כתבה: "התעוררתי מחלום חלמתי שאיווט המולדבי ובנט נפטרו מקורונה קמתי מחויכת והכי שלמה עם המוות שלהם". מכרה של החשודה אמרה היום ל'ערוץ 13': "כל העיר חשבה שזו היא, זו לא הפעם הראשונה שהיא מסתבכת. כבר עצרו אותה כמה פעמים. המשפחה שלה נורמטיבית, וכולם מכירים את בעלה בעיר, אבל היא מדברת לא יפה".





















ממש טרור מסוכן, אמאל'ה