במשטרה מודיעים הצהריים (שישי) כי שוטרי מחוז ירושלים עצרו בעיר העתיקה חשוד חמוש בסכין לאחר שזוהה על ידי תצפיתנית מרכז השליטה המשטרתי בעיר העתיקה, כשהוא עוקב אחרי מתפללים באופן מחשיד. על פי החשד התכוון לבצע פיגוע דקירה שסוכל על ידי המשטרה. כאמור, החשוד שעקב אחרי מתפללים נתפס – בחסדי שמיים אין נפגעים.
"שוטרי מג"ב ירושלים הפועלים בעיר העתיקה בסיוע והכוונה של תצפיתנית מרכז השליטה של מרחב דוד במחוז ירושלים (מבט 2000), עצרו לפנות בוקר חשוד בן 33, תושב מזרח ירושלים", נמסר היום מטעם דוברות המשטרה. עוד נמסר על החשד לניסיון פיגוע, כי "מחקירה ראשונית עולה שעל פי החשד שהתכוון לבצע פיגוע דקירה הבוקר – שסוכל על ידי המשטרה".
החשוד זוהה היום בסביבות השעה 05:30 לפנות בוקר על ידי תצפיתנית מרכז השליטה של מחוז ירושלים בעיר העתיקה, כשהוא עוקב באופן מחשיד אחרי מתפללים בעיר העתיקה בירושלים. לאחר הכוונת כוחות משטרה לכיוון, החשוד נעצר בתוך זמן קצר על ידי שוטרי מג"ב לבדיקה, במהלכה השליך את הסכין שהייתה בכיס מכנסיו, נעצר מיד והסכין נתפסה.
"לאחר שנעצר נלקח החשוד לחקירה", עדכנו במשטרה. לפי הודעת הדוברות, "בהמשך היום המשטרה תבקש להאריך את מעצרו בבימ״ש השלום בירושלים, לטובת המשך החקירה במרחב דוד של מחוז ירושלים". לסיום מסרו במשטרה על מעצר החשוד בניסיון פיגוע, כי "משטרת ישראל תמשיך להיאבק בטרור ולהגן על ביטחונם ושלומם של אזרחי ישראל".


הסכין והחשוד. צילומים: דוברות המשטרה





















כל הכבוד לצוות המשטרה 👏👏👏👏
ב"ה כמובן!!!!!!!!!!!
הודו לה' כי טוב
נו איפה כל האמירות שהמשטרה לא עושה כלום ורק מרביצה לחרדים????!!!!!!! נו איפה!
זה רק מחזק את העניין שיש ויש, יש שעושים את תפקידם וזה הרוב ויש גם קצת שהם חוליגנים, ואז יש הכללות של כל השוטרים! אז בבקשה בכל מקרה יש להתיחס לגוף המקרה!!!!!
כן אתם צודקים אבל תודו שהמשטרה עוזרת הרבה לערבים