ההודעה המשותפת של ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון גלנט מגיעה אחרי התבטאויות קשות שהשמיע השר דודי אמסלם (הליכוד) כנגד בכירי מערכת הביטחון.
אמסלם התבטא בראיון לגלי צה"ל: "זו לא קבוצת קציני מילואים. יש מרד בתוך צה"ל, מי שמורד בתוך הצבא, בכל צבא רגיל, מטפלים במורדים כמו שאמורים לטפל במורדים, ולכן אני רואה את זה כדבר חמור מאוד, ולהערכתי בלי קשר לרפורמה כזו או אחרת יהיו לזה השלכות עתידיות חמורות ביותר על המדינה".
דבריו של השר אמסלם עוררו תגובות וגינויים במערכת הפוליטית, בתום סיור שקיים שר הביטחון יואב גלנט עם מפקד חיל האוויר בבסיס רמון הגיב גלנט על התבטאות אמסלם ואמר: "אני פונה לנבחרי הציבור – אם אינכם מתאפקים, תתקפו אותי, אני ממונה על הרמטכ"ל ומפקד חיל האוויר".
אחרי השר גלנט הוציא ראש הממשלה הודעה ובה נאמר: "ראש הממשלה נתניהו ושר הביטחון גלנט עובדים בשיתוף פעולה הדוק ונותנים גיבוי מלא לרמטכ״ל ולקציני צה״ל כדי להבטיח את ביטחון המדינה ואזרחיה".
עוד נאמר בהודעה: "ראש הממשלה ושר הביטחון דוחים כל מתקפה נגד בכירי מערכת הביטחון, ומגבים את מפקדי וחיילי צה״ל הפועלים לילות כימים למען ביטחון ישראל".





















כפי שכתבתי בתגובה על הקפאת הרפורמה הימין מעולם לא היה ולא יהיה שווה הוא שותף בכיר בג'ונגל של עשרות השנים ובסוף ביובי וכנופיתו יעמדו יחד עם ברסלר ברק אולמרט והחולדה