דובר צה"ל מעדכן כי לוחם שריון במילואים בגדוד 429, חטיבת ׳הראל׳ (10), נפצע מוקדם יותר היום (א׳) באורח קשה בקרב במרכז רצועת עזה. הלוחם פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים, משפחתו עודכנה.
מועצת קריית ארבע פרסמה הערב הודעה בה נקרא הציבור להתפלל לרפואתו של הפצוע חגי בן רונית לרופאה שלמה בתוך שאר חולי ישראל.
בהודעת המועצה נכתב: "אנו מעדכנים כי חגי לרנר, בנם של רונית ואסף תושבי שכונת גבעת האבות, נפצע היום אחר הצהריים בעת פעילות מבצעית בעזה. חגי פונה לבית החולים סורוקה, שם הוא נמצא כעת להמשך טיפול רפואי. אנו מבקשים מכלל הציבור להרבות בתפילות לרפואתו השלמה של חגי בן רונית, שיזכה לרפואה שלמה במהרה. בברכת בשורות טובות".
בתקרית בה נפצע החייל באורח קשה, נפצעו עוד שני חיילים אחד באורח בינוני והאחר באורח קל. על פי הדיווח של דורון קדוש האירוע התרחש במהלך פשיטה של חטיבת הראל על מתחם במרכז הרצועה. במהלך הפעילות טנק של החטיבה עלה על מטען שהתפוצץ והוביל לפגיעה הקשה.





















רפואה שלמה לחגי בן רונית נפצע קשה בעיניו