מרכיבים:
4 כרעיים או 8 שוקיים נקיים מעור
5 תפו”א פרוסים דק
2 קישואים “זוקיני” פרוסים רחב
2 בטטה פרוסים רחב
2 בצלים חתוכים לרבעים
4 שיני שום
כף תבלין קייג’ון
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
קצת סילאן
3 גבעולי טימין רק העלים
גבעול רוזמרין
בקבוק בירה או חצי ליטר מים
קצת שמן זית
הכנה:
1 מחממים מעט שמן בסיר סוטאז’ שמתאים לתנור וצורבים את העוף טוב
2 מוסיפים את הבירה או המים ומתבלים מעט ומביאים לרתיחה ומבשלים שעה על אש נמוכה
3 מסדרים את הירקות שיכסו את העוף מזלפים שמן זית מעט וסילאן ומתבלים במלח פלפל ותבלין קייג’ון ומפזרים טימין ומניחים את הרוזמרין מעל
4 מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים את הסיר מכוסה ומבשלים חצי שעה (ניתן להעביר לתבנית אם אין סיר שמתאים לתנור)
5 מורידים את המכסה וצולים עוד חצי שעה ומגישים חם
למעקב אחרי הסטטוס של ניסי גולדרייך עם מתכונים וטיפים נוספים לחצו כאן