צילום: מתוך טיקטוק
בהלה קלה נרשמה אתמול בצהריים בחנות כלי עבודה במושב אמונים הסמוך לאשדוד – כשפרה נכנסה למקום וגרמה לנזקים כשניסתה לצאת. "אמאל'ה, נכנסה פרה! נכנסה פרה לחנות והיא שופכת צבע!", נשמעת אישה שנכחה במקום בתיעוד שפורסם ברשתות החברתיות, והפך ויראלי.
דודו גולדשטיין, הבעלים של ג.חיון צוטט ב'ישראל היום' אומר כי "הפרה ברחה ממשק בשדה עוזיה. העסק שלנו ממוקם במתחם תחנת דלק במושב אמונים. הפרה רצה פנימה לחנות שלנו, חצתה את כל החנות ובסוף החנות עשתה סיבוב והפילה פחי צבע, דבקים ועוד. העובדים והלקוחות צעקו, הם נכנסו ללחץ ובינתיים הפרה ברחה החוצה ונעלמה. זה מקרה שאפשר לראות אותו רק בחו"ל. בארץ ציפורים נכנסות, לא פרות".
הסירטון כאמור הפך לוויראלי והגיע לכל המדינה תוך שניות. באשר לנזק אמר גולדשטיין: "נגרם רק נזק כספי של כ-3-4 אלף שקלים בשל פגיעה בסחורה. בנוסף, לקח לנו לנקות את החנות כ-4 שעות. כולה הייתה מרוחה בצבע". לדברי גולדשטיין טרם מצאו את הפרה. "עדיין מחפשים אותה. גם אני מחפש אותה על מנת שהבעלים שלה יישא בעלויות".
• כתבה זו מלווה בתיעודים המופצים ברשתות החברתיות וניסיונותינו לאתר את בעלי זכויות היוצרים לא צלחו. אם זהות הצלמים ידועה לכם הודיעו לנו בדוא"ל [email protected]. השימוש נעשה בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים, התשס"ח-2007





















היא תם או מועד?
מועדת לשפוך צבע
רחמים לבעלי החיים ,