ההגרלה החמישית של תכנית 'דירה בהנחה' עדיין בעיצומה, אך מנתונים של אתר הפרוייקט עולה כי כבר כעת העיר שמובילה את הרישום לדירה חדשה בה היא נתיבות. לפי הנתונים, נכון ליום ראשון (07.05.23) נרשמו 308 משקי בית להתמודדות על כל דירה שמוצעת במסגרת התכנית. הערים הבאות ברשימת הביקושים הן ערד ואשדוד, כאשר נתיבות מובילה עליהן בפער של למעלה מ-100%.
נתונים אלה, שמייצגים את כלל הדירות שמיועדות לכלל הציבור (בניכוי דירות לבני המקום ומתמודדים מבני המקום), ממשיכים מגמה רצופה בחודשים האחרונים המעידים כי נתיבות הפכה ליעד הנדל"ני החם והמובקש ביותר.
כפי שפורסם לאחרונה, גם נתוני משרד האוצר מעידים כי בשונה מהמגמה הכלל ארצית, דווקא בנתיבות קיימת עליה בעסקאות הנדל"ן למגורים. לפי נתוני הכלכלנית הראשית במשרד האוצר, בחודש פברואר השנה חל גידול במכירות נדל"ן בנתיבות בשיעור של 35% בהשוואה לפברואר 2022. בדברי ההסבר פירטה הכלכלנית הראשית באוצר כי הסיבה למגמת העלייה בנתוני מכירות הנדל"ן, נעוצה בהתפתחות המואצת של העיר נתיבות. "מבצעי מכירות משמעותיים במספר פרוייקטים בעיר נתיבות", כותבת גרינברג הכלכלנית הראשית באוצר.
בין הפרוייקטים המוצעים, גם מיזמים ייעודיים לציבור החרדי. כך למשל יוזמה חדשה של הגמ"ח המרכזי בשיתוף קדמה נדל"ן שתשווק דירות בקדימות לחברי הגמ"ח במחירים החל מ-1,200,000 ש"ח. גם קבוצות ומיזמים נוספים מתארגנים בימים אלה, מתוך מטרה ליהנות מאיכות החיים של נתיבות, מהאווירה הייחודית בקהילה התורנית, משפע מוסדות החינוך והתורה וממחירי דירות אטרקטיביים.
התעוררות של יוזמות אלה, מצטרפות ליוזמה הגדולה שמגבשים בחודשים האחרונים גדולי מחזיקי התורה מארה"ב שבחרו בעיר נתיבות ביעד אטרקטיבי לקידום דיור איכותי למשפחות אברכים. הפרוייקט מקודם בהתייעצות עם ראשי ישיבות חשובים בציבור התורני שמכוונים את הפרוייקט שיציע דיור משתלם במיוחד לבני תורה, לצד הטבות כספיות, מסגרת כולל איכותי וסיוע במציאת תעסוקה לנשים. כאמור, הפרוייקט הראשון מסוגו בציבור התורני, נמצא בשלבים אחרונים לקראת שיווק הדירות.





















חריש! חריש! חריש! המחירים בחריש טסים בגלל קרבתה לבני ברק (40 דקות נסיעה).בקרוב מחלפים ורכבת!
הגמ"ח המרכזי — לברוח!
איפה בדיוק היה לך נסיון עם הגמח? כשזה הפרוייקט הראשון שמשותף לגמח יחד עם עפולה…..
נתיבות זה הדבר הבא
כתושב נתיבות מכיר את הפרוייקט של הגמח המרכזי שם הדבר הבא
יש לי קוטג מהממם למכירה שם למעוניין