בכנס מיוחד בראשות יו"ר יש עתיד, ח"כ יאיר לפיד, ובהשתתפות חברי כנסת רבים ועשרות הנציגים שיתמודדו בבחירות הקרובות לראשות ולמועצת העיר ברחבי הארץ, אמר לפיד: "הדרך לשלטון המרכזי עוברת דרך השלטון המקומי".
ביש עתיד בחרו להציב שורה של נציגי ציבור ופעילים מרכזיים שיובילו את הרשויות ל"טיפול בבעיות האמיתיות של האזרחים ויהוו עוגן ערכי לישראל יהודית, דמוקרטית וחזקה".
לדברי לפיד, "הפעם יש עתיד הגדירה לעצמה כמטרה אסטרטגית את הבחירות המוניציפליות. הדרך לשלטון המרכזי עוברת דרך השלטון המקומי. הבנו שאם אנחנו רוצים להגן על הציבור הליברלי בישראל נצטרך לעשות את זה גם דרך הרשויות המקומיות".
ראש מטה השטח, טל מגרה: "יש עתיד תתמודד בעשרות עיריות ומועצות בבחירות הקרובות. אנחנו מכפילים את כמות המתמודדים הפעם ואנחנו מתכוונים לחזק את המפלגה בכל הארץ. בכנס היום דיברנו על חיי היום יום ועל הנושאים שמשפיעים על התושבים שלנו ובשביל זה אנחנו פה, לשפר ולקדם את איכות חייהם של תושבי מדינת ישראל".





















אנא.
בואו להתמודד כאן בבני ברק
ואולי תצליחו להציל אותנו מהעכברים.
מהחרדים שיעשו את זה התייאשתי.