אחרי אינספור ניסיונות של חברי הכנסת החרדים, כולל גם הח"כ מכחול לבן מיכאל ביטון, משרד התחבורה מודיע היום (ראשון) כי למרות הכול – רפורמת "דרך שווה" יוצאת לדרך. מדובר ברפורמה הרסנית של שרת התחבורה מירב מיכאלי. במשרד התחבורה הציגו זאת כ"הישג", ו"החל ממחר יישומוני התשלום בתחבורה הציבורית מעודכנים בכרטיסים החדשים של "דרך שווה", ומחשבים אוטומטית בסוף החודש את הכרטיס המשתלם ביותר".
"תתחדשו! ממחר (שני) 25 ביולי, נוסעי ונוסעות התחבורה הציבורית, יוכלו ליהנות מהכרטיסים החדשים של מהפכת "דרך שווה" ביישומוני התשלום בתחבורה הציבורית – "מוביט", "רב-פס", "פנגו" ו"סלו" (לשעבר סלופארק). ממחר זמינים ביישומונים הכרטיסים המועדדים שימוש קבוע ותדיר בתחבורה הציבורית. בין היתר, מנוי "חופשי חודשי ארצי" משתלם במיוחד, המאפשר נסיעות ללא הגבלה בכל הארץ, ב-225 שקלים בלבד; ומנוי "חופשי אזור 1" המאפשר לנסוע עד 40 קילומטרים מחוץ למטרופולינים תל אביב, ירושלים וחיפה, ב-99 שקלים בלבד", הודיעו במשרד התחבורה.
לטענת המשרד, "היישומונים מחשבים מדי חודש את המינוי המשתלם ביותר עבור הנוסע/ת, על סמך דפוסי הנסיעה בפועל, ובוחרים אוטומטית את הכרטיס המשתלם ביותר. אין צורך לרכוש מראש חופשי יומי / חודשי. כמו כן, היישומנים מעודכנים גם בהנחות "הערך הצבור" הנשמרות ואף מורחבות לציבור הזכאים במהפיכת "דרך שווה". למשל, בני ובנות 75 ומעלה – נוסעים חינם, 50% הנחה בכרטיסי מנוי לילדים ונוער, הגדלת הנחת הערך הצבור לזכאי הביטוח הלאומי מ-33% כיום ל-50%. כדי לקבל את ההנחות הייעודיות, יש לבצע רישום לפרופיל המזכה ביישומון".
"במסגרת ההיערכות ליישום הרפורמה, מעוד ארבעה ימים לא יימכרו עוד חוזים תלת יומיים. כל תעריפי הרפורמה יהיו זמינים גם ברב קו, מיום שני הבא – 1 באוגוסט, באמצעותם יש לרכוש מראש את החוזה (בעוד שהיישומונים מחשבים את החוזה המשתלם בדיעבד). כל המידע על אודות הרפורמה מפורסם באתר "דרך שווה" ובמוקד המידע של הרשות הארצית לתחבורה ציבורית *8787", נמסר לסיום מטעם משרד התחבורה.





















משום מה נשמע משתלם מאוד .
לא תמיד צריך להקטין דברים מוצלחים שאנשים עושים בחיים .
זה לדוגמא משהו שמקלב לא עשה בזמנו וחבל
זה נשמע משתלם מאוד לדעתי 💩
זה לא משתלם לפי בדיקה שעשיתי. אני עושה שימוש יומיומי בתחבורה ציבורית והנסיעה שלי מתייקרת עכשיו מאוד.
דוגמא פשוטה- הייתי עד עכשיו רוכשת כרטיס שתקף לאוטובוס וגם לרכבת. עכשיו צריך לקנות פעמיים.
והנסיעה ברכבת התייקרה לי ביותר משקלים בודדים…
לא ברור מה הכוונה שלהם ברפורמה הזו.
חוץ מזה, כמה בני 75 ומעלה אתם מכירים שנוסעים בכלל באוטובוסים ?
צריך לעשות שמי שיצא לפנסיה ייסע בחינם. מגיע לו- עבד כל החיים ועכשיו שהוא יוצא לפנסיה וגם יורד במשכורת שלו, לפחות שייהנה מנסיעה בתחבורה ציבורית חינם.
לא חסר פתרונות שבאמת מקבלים על הציבור.
כפי המפורסם גם לא יהיה יותר חופשי יומי שחוסך לנו המון ולרוב האנשים לא יהיה בכלל ערך צבור..
אפשר להביא את הנתונים בשקלים כמה מתייקרות הנסיעות לדוגמא מבני ברק למירון ומבני ברק לדימונה וכו
תודה