פחות משבועיים לבחירות: בעקבות הטענות שנשמעות בימים האחרונים על כך שהליכוד יפעל לאחר הבחירות אם תצליח להקים ממשלה לביטול משפט נתניהו, הבוקר (רביעי) מועמד הליכוד לכנסת בועז ביסמוט, התייחס לדברים ואמר: "כל הצעה שקשורה למשפט לא תקודם, אני הכי ברור בעולם". את הדברים אמר בראיון ל-103FM.
ביסמוט, הממוקם במקום ה-27 ברשימת הליכוד, התייחס לפרסום לפיו הליכוד משלם מאות אלפי שקלים לסוקר מומו פילבר. "בואו נתחיל מדבר אחד וזה עובדות. לסוקרים משלמים, גם כשאתם מזמינים סקר, אתם משלמים. מהראיון ששמעתי, הבעיה היא יותר התוצאות של פילבר, כי על פי הסקרים של הליכוד אם הליכדוניקים יצאו להצביע אנחנו נקים ממשלה יציבה ל-4 שנים ועוברים את ה-61", אמר.
ביסמוט ציין: "איזה ראש מפלגה מסוגל לסייר היום בארץ? תראו לי יו"ר מפלגה אחד שמסוגל להביא את כמות האנשים שהוא מביא. אנחנו לא במאני טיים, אנחנו מתקרבים לקלפי טיים. בקרוב נוכל לראות מי הסוקרים שצדקו ומי לא".
מומעד הליכוד ביקר את כלי התקשורת: "לכל אחד יש את הזכות לבוא ולהצביע, אבל תרשו לי לחשוב או אפילו לקבוע שזה בגלל שמדובר בליכוד, וכל בוקר צריך לחפש משהו שקשור לליכוד. אני אומר לכם דבר מאוד פשוט – יש מגמה מסוימת וזה חבל. אם הציבור הימני יבוא להצביע, אז יהיו 61 מנדטים".
לסיום הסביר מדוע תכניתו של יו"ר הציונות הדתית, חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ', לא תפגע בתיקי נתניהו באופן רטרואקטיבי: "ההצעות של סמוטריץ' לא יחולו רטרואקטיבית ולא ישפיעו. כל הצעה, וזה חשוב, שקשורה למשפט נתניהו לא תקודם. כולם יודעים הרי, כל אדם בר דעת ולא צריך להיות מומחה למשפט, שהפרת אמונים זה עניין מאוד רחב. אני מבין שאנחנו בקמפיין, אנחנו בקמפיין כדי שנתניהו יהיה ואחרים בקמפיין כדי שנתניהו לא יהיה. כל הצעה שקשורה למשפט נתניהו לא תקודם, אני הכי ברור בעולם".





















בשביל מי הרפיסות הזאת?? הם באמת חושבים שיש מצביעי ימין שרוצים שמשפט נתניהו לא יפסיק???
האמירות האלו לא מוסיפות אפילו קול אחד לימין. תתחילו כבר לרצות את המצביעים שלכם במקום לרצות את השמאלנים שממילא לא יצביעו לכם לעולם.