המגעים להקמת הממשלה: לקראת שיחת הטלפון שתתקיים הלילה (רביעי) בין רה"מ המיועד ח"כ בנימין נתניהו לנשיא המדינה יצחק הרצוג, בה יודיע יו"ר הליכוד כי "עלה בידי להקים ממשלה", נתניהו לוחץ על שאר השותפים בגוש הימין לחתום עוד היום על ההסכמים הקואליציוניים המלאים. ב'חדשות 12' נחשפו סעיפי ההסכם המתגבש עם עוצמה יהודית.
לפי הדיווח, ההסכם בין עוצמה יהודית לליכוד יכלול סעיף שייקבע בחוק עונש מינימום של שלוש שנות מאסר על פשיעה חקלאית. בנוסף, יקבע בחוק עונש מינימום של שלוש שהות מאסר על גביית דמי חסות. סעיף נוסף בהסכם המסתמן בין נתניהו למפלגתו של השר המיועד, ח"כ איתמר בן גביר, יקבע כי חוק דרומי יתוקן כך שיחול גם על בסיסי צה״ל.
יחוקק חוק חסינות לחיילי צה״ל ואנשי כוחות הביטחון (נוסח יקבע בהמשך), יחוקק חוק שקובע שהסתה נגד הציבור החרדי תיחשב גזענות, הממשלה תקדם איסור הנפה או הצגה של דגלי אש״ף במוסדות הנתמכים על ידי המדינה או רשויות מקומיות.
עוד נקבע: הממשלה תכיר בבאר שבע כעיר מטרופולין והעיר תכנס לרשימת היישובים הזכאים לזיכוי ממס הכנסה. סעיף נוסף ומעניין, הוא שמשרד המשפטים יבחן מבצע שמיטה לחייבים בהוצאה לפועל.





















ענקיים. טוב שעברתי משס לעוצמה יהודית . אהבת ישראל ובלי התרפסות .
יוסי עם כל הכבוד לבן גביר, שאני מאוד מעריך,
מרן זה מרן זיע"א, שמסר נפשו עבורך ועבורי, אם לא , היית עומד במחסום ומבקש חלב ולחם כל בוקר , להבדיל כמו הערבים שמבקשים אישור כניסה