מפקד מחוז מרכז במשטרה ניצב אבי ביטון עורר הבוקר (חמישי) סערה כאשר ביקורת חריפה על ההפגנות נגד הממשלה. בריאיון בגלי צה"ל האשים את האלימות הגואה בחברה הערבית בכך שהמשטרה עסוקה בטיפול באירועי מחאות השמאל.
לדברי ביטון, "המחאות משתקות אלפי שוטרים ברמה הארצית, הם היו אמורים לטפל בפשיעה בחברה הערבית ובסוף הם לא נמצאים במרחב הפלילי".
בעקבות הסערה שחולל, משטרת ישראל יצאה להגנתו ותקפה את כלי התקושת שעיוותו את דבריו. "לצערנו יש מי שבחרו לעוות ולהוציא דברים מהקשרם באופן חסר אחריות, מסית ומפלג", נמסר מדוברות משטרת ישראל.
"על מנת להעמיד דברים על דיוקם ולמנוע את הטעיית הציבור", מסרו עוד, "נדגיש כי בהתייחס לסוגיית הפשיעה, ציין מפקד המחוז את חלוקת סדר הכוחות במשטרת ישראל בעת הזו מול ריבוי המשימות ואתגרי הטרור, הפשיעה והסדר הציבורי – ש"מרתקת" אלפי שוטרים לאבטחת המחאות במאות מוקדים בכל סוף שבוע, שעה שאותם שוטרים נדרשים לטיפול בפשיעה במרחב הפלילי. עובדה ולא עמדה".
"בשום שלב לא נטען כנגד מחאה זו או אחרת ומפקד המחוז מדגיש בכל דיון, הערכת מצב ותדרוך, את שמירת הזכות למחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית", נמסר.





















בסד
זה התוכנית להשבית את המדינה .ואיך משביתים מדינה משביתים את המשטרה .
תסבירו למה הם מפחדים מהחוליגנים האלה?
השמאל איבד את זה.. דבר כזה פשוט מעורר סערה?? זה ברור שהמחאה לגיטימית אבל תכלס המשטרה לא יכולה להיות בשני מוקדים יחד וזה מה שהוא אמר!! חזק ואמץ אל תירא מלומר את האמת!!
יפה.
משהו מתחיל לזוז שם