המשטרה מעדכנת היום (חמישי) כי לפני זמן קצר, שוטרי מחוז צפון עכבו לחקירה חבר בועדת המעקב, אשר בניגוד להנחיות המשטרה, מנסה לארגן הפגנה שעלולה להוביל להסתה ופגיעה בשלום הציבור.
המדובר במוחמד ברכה, ראש ועדת המעקב העליונה של הציבור הערבי בישראל. ששימש חבר הכנסת מטעם חד"ש. הוא אף הוצב ברשימת 'הרשימה המשותפת' שכללה את כל המפלגות הערביות בעבר.
בימים אלו, בהם מדינת ישראל נמצאת במצב לחימה, האווירה בציבור מתוחה מאוד. החטופים שלנו עדיין לא שבו, והשוטרים עמוסים במשימות – מצופה מכל אזרח ישראלי לכבד את החוק ולהקשיב להנחיות המשטרה.
"משטרת ישראל לא תאפשר כל ניסיון להפר את שלום הציבור או ניסיון להסתה, ותנקוט ביד קשה כנגד כל מי שינסה לעשות זאת", נמסר מדוברות המשטרה.
יצוין כי ברכה התראיין באחרונה ויצא נגד תקיפות צה"ל ברצועת עזה במלחמת חרבות ברזל, ועל הטבח בעוטף עזה שקדם להן אמר: "התמונות ביום שבת האחרון היו קשות, ומכונת התעמולה הישראלית ניפחה את הדברים".




















