חיזבאללה מעדכן כי המחוסל בתקיפה בנבטיה הוא חאג' סלאח מחמוד ג'עפר, מפקד ביחידת העילית 'כוח רדואן' של חיזבאללה, בדרגה המקבילה למפקד חטיבה. ג'עפר נחשב לאחד ממומחי הטילים הבולטים בחיזבאללה.
סלאח יליד 1973 הוא מפקד בכוח רדואן של ארגון הטרור חיזבאללה בדרגה המקבילה למח"ט. על פי דיווחים ערבים, יחד אתו חוסלו עוד 4 מחבלים. בישראל טרם התייחסו לאירוע.
ברשת NBN דווח מוקדם יותר לאחר התקיפה החריגה של ישראל בלבנון כי יש הרוגים ופצועים במקום. העיתון הלבנוני "אל-אחבאר", המזוהה גם הוא עם ארגון הטרור, דווח כי שהתקיפה בוצעה באמצעות כטב"ם, וכוונה לעבר דירה בקומה האחרונה של בניין בכפר. מדובר בעיירה שבה טרם דווח על תקיפות ישראליות, חרף תקיפות רבות שהתרחשו בכפרים ובעיירות הסמוכים.
התקיפה בוצעה לאחר שסמוך לשעה 16:00 שני כלי טיס בלתי מאוישים חדרו לשטח ישראל מלבנון ללא אזעקה ויורטו בהצלחה ע"י לוחמי הגנה האווירית באזורים הגליל העליון והחרמון, לפי שעה לא דווח על נפגעים.





















ב"ה, נאצי פחות בעולם. רצה לפגוע ביהודים ? עכשיו הוא מת. שייהנה בגיהנום.
פחות טיפת מיץ של זבל
תכלססס
כן יירבו