בכיר בחיזבאללה שצוטט בסוכנות הידיעות רויטרס אמר כי המתקפה של ארגון הטרור היום "התעכבה מסיבות פוליטיות", ובראשן המשך המגעים לעסקת חטופים. עוד טען כי הנהגת חיזבאללה וידאה שפעולתם לא תוביל למלחמה כוללת.
חיזבאללה טען שהשלב הראשון בתגובתו הושלם בהצלחה ושפשיטות “הכיבוש” לא הצליחו לעצור את מתקפת חיזבאללה. הבוקר הוא הוציא סרטון ובו הוא טוען שפגע בשורת בסיסים של צה”ל.
לפי ארגון הטרור הם פגעו באופן ישיר במטרות צבאיות רבות וביניהם בסיס בית הלל בצפון, מתחם של סוללת הארטילריה של חטיבה 769, בסיס ההגנה האווירית של אוגדה 210 – אוגדת הבשן, בסיס יואב ברמת הגולן, מחנה נפח שבו נמצאת מפקדת אוגדת הבשן, בסיס מחנה ירדן שברמת הגולן, רמות נפתלי, בסיס עין זיתים, מפקדת מירון.
ראש הממשלה נתניהו אמר בפתח ישיבת הממשלה: "מה שהיה היום זה לא סוף פסוק. נסראללה בביירות וחמינאי בטהראן צריכים לדעת שזהו צעד נוסף בדרך לשנות את המצב בצפון". הוא הוסיף: "צה"ל השמיד אלפי רקטות קצרות-טווח, והן כולן היו מיועדות לפגוע באזרחינו ובכוחותינו בגליל. בנוסף, צה"ל יירט את כל הכטב"מים שחיזבאללה שיגר למטרה אסטרטגית במרכז הארץ".





















לפי התקפת המנע של צה”ל, נראה שהכוונה שלכם היתה כן לגרום למלחמה אזורית, אז תפסיקו לבלבל את השכל. שקרנים. אתם לא יודעים עם איזה עם אתם מתעסקים, בנו האהוב של הקב”ה.