המשלחת הפלסטינית לאו"ם ממשיכה במסע ההסתה והשקרים כנגד מדינת ישראל. אמש (ראשון) פורסמה בחשבון ה-X של המשלחת פוסט המאשים את צה"ל וישראל בהרג של נערים פלסטינים תמימים. לפוסט צורפה תמונה שגרמה למשלחת הפלסטינית למחוק את הפרסום לאלתר.
הסיבה למחיקת הציוץ, בתמונה שפורסמה נראו חלק מהנערים התמימים אוחזים בנשק בידיהם דבר המפריך את הטענות כי מדובר בחפים מפשע שנהרגו בדם קר. הציוץ זכה לחשיפה של עשרות אלפי צופים בטרם נמחק.

שגריר ישראל לאו"ם דני דנון שנחשף לציוץ פרסם תגובה בחשבון ה-X שלו בה כתב: "הפלסטינים ממשיכים במסע השקרים כנגד צה"ל וישראל- והפעם, המשלחת הפלסטינית לאו"ם בציוץ שקרי שמתאר כיצד פעילות צה"ל הורגת "בני נוער פלסטינים" באיו"ש. אך כפי שהפלסטינים חשפו בעצמם, אלו כמובן לא בני נוער תמימים, אלא מחבלים".
"זו רק דוגמה אחת לאוסף השקרים שהפלסטינים מפיצים נגד ישראל. אך אנו לא נשתוק ונמשיך לחשוף את השקרים ולהאבק על האמת"! סיים השגריר.





















זה מה שנקרא 'עבודה ערבית' 🙂 🙂 🙂
ודאי שישראל הורגת נערים. מי שמחנך את הילדים שלו מגיל אפס למות כשאהיד שלא יתפלא, ואפילו שישמח ולא יתלונן אם הילדים האלה נהרגים בעקבות פעילות טרור. הפלשתינים סותרים את עצמם והמערביים התמימים לא מבינים עם מי יש להם עסק.
אצל הרוצחים האלה זה בטבעי להחזיק נשקים, הם אפילו לא קלטו את הבעייתיות של הדבר עד שעיניים מערביות ראו את הפוסט.