לפני כחודש וחצי, סביב השעה 10:00 בבוקר, התקבל דיווח במוקד המשטרה בירושלים על רכב שחונה על נתיב נסיעה בכביש וחוסם את התנועה סמוך לתחנה המרכזית בעיר. שוטרי תחנת לב הבירה הגיעו למקום ויצרו קשר עם בעל הרכב, תושב דרום העיר, בתחילה חשב בעל הרכב כי רכבו חונה כחוק מתחת לביתו, לאחר התעקשות של השוטרים, בדק וגילה כי רכבו נגנב.
חוקרי הזיהוי הפלילי של מחוז ירושלים אספו ממצאים מהרכב, שהובילו לזיהוי החשוד. לאחר כשבוע מרגע תפיסת הרכב, מעצרו התאפשר בעקבות דיווח על מטרד ציבורי, בעקבותיו אותר החשוד – צעיר בן 19 מאילת – ישן במתקן שעשועים בגן סאקר. שוטרים שהגיעו למקום על מנת לטפל במטרד הרעש גילו כי מודבר באדם שדרוש לחקירה בחשד לגניבת רכב, הוא הועבר לחקירה בתחנת עוז במרחב קדם.
על פי כתב האישום שהוגש כנגדו, החשוד גנב את הרכב החשמלי במהלך הלילה ונהג בו ללא שהוציא מעולם רישיון נהיגה. כשהגיע למרכז העיר, ליד התחנה המרכזית, נגמרה סוללת הרכב והרכב נעצר באמצע הכביש. החשוד נטש את הרכב וברח מהמקום תוך שהוא מותיר את הרכב כשהוא חוסם את הנתיב בכביש עליו נעצר.
לאחר הארכת מעצרו והשלמת החקירה, הוגש כתב אישום על ידי יחידת התביעות המשטרתית של מחוז ירושלים.
משטרת ישראל מדגישה את מחויבותה להמשיך לפעול בנחישות נגד עברייני רכוש, תוך ביצוע פעולות מניעה, איתור חשודים, והבאתם לדין, במטרה להגן על שלום הציבור ורכושו.





















סוף גנב לתליה