ישיבת הממשלה השבועית עוברת למיקום חדש ומאובטח. ישיבת הממשלה הבוקר (שני) תתקיים בבניין ג'נרי בירושלים, בשינוי מהמקומות הקבועים במשרד ראש הממשלה או בקריה בתל אביב. החלטה זו מהווה חלק ממדיניות חדשה של קיום הישיבות במיקומים מתחלפים.
ההחלטה, שעות לפני פתיחת כנס החורף של הכנסת, על שינוי המיקום התקבלה על רקע מספר אירועים ביטחוניים משמעותיים: המתקפה הישראלית באיראן, התקרית בה פגע כטב"ם בבית ראש הממשלה נתניהו בקיסריה, והתרעות מודיעיניות על כוונות לפגוע בשרים ובסמלי שלטון. בעקבות זאת, הוגברו משמעותית אמצעי האבטחה סביב בכירי הממשלה.
השרים קיבלו הודעה בהתראה קצרה על השינוי במיקום, והונחו להגיע לבניין ג'נרי במקום למשרד ראש הממשלה. הישיבה תתקיים במתחם תת-קרקעי מאובטח, כאשר רק השרים עצמם יורשו להשתתף בה, ללא נוכחות יועצים.
יצויין כי מעתה לא יתפרסמו מיקומי ישיבות הממשלה ומועדן, אך הפעם נפלה טעות ופורסם המיקום החדש – בניין ג'נרי. במשרד ראש הממשלה מבהירים כי מדובר בתקלה, והמיקום לא היה אמור להתפרסם




















