אתמול (שני) נחשף תצהיר שהגיש ראש השב"כ רונן בר לבג"צ, בו הוא תוקף את רה"מ וטוען כי הוא האשם העיקרי במחדל והטבח הנורא בשמחת תורה. התצהיר של בר מוגש ברקע סירובו של האחרון לכבד את החלטת ראש הממשלה ולהתפטר מתפקידו כראש השב"כ, כאשר בר מחליט שלא לציית להודעה על פיטוריו ונשאר בתפקידו כראש השב"כ.
הבוקר, אליהו ליבמן, אביו של אליקים הי"ד שכזכור הוגדר כחטוף עד ש-210 יום לאחר פרוץ המלחמה אותרה גופתו, פרסם פוסט מצמרר בו הוא תוקף את רונן בר ומטיח בו האשמות קשות.
"כשלמדתי על חורבן בית שני והיציאה לגלות 2000 שנה, לא נתפס לי, איך היו שם 'שורפי אסמים'?", מקשה ליבמן.
"רונן בר, את הבן האהוב שלנו אליקים הי"ד שרפו חי אויבי ישראל, ויכולת למנוע זאת!! למה לשרוף גם את מדינת ישראל?? גם ככה הלב שלנו שרוף", הוא חותם את דבריו המטלטלים.
אמש בראיון ל'קול חי' אמר ליברמן על התצהיר של רונן בר: "יש פה גניבת דעת על מנת שרוב העם לא יבין מה קרה שם. לרונן בר יש הרבה זכויות אבל הכישלון העיקרי שלו הוא בתפיסת העולם, הוא חשב שאפשר להסתדר עם האויב ולתת לו הטבות. היום הוא מתנהל כמו חיה פצועה ומדממת"
ליבמן הוסיף: "הוא חושב שהוא כמו שמשון הגיבור, ורוצה להפיל את כולם יחד איתו. הבעיה היא שאנחנו לא פלישתים. התצהיר חשף שהוא לא הצליח לראות את התמונה הכוללת, הוא היה עסוק בדברים אחרים והקונספציה שלו התנפצה לו בפנים. הוא פוגע בנו – במשפחות השכולות, אני רואה בקבוצות בהן אני חבר את הצער שהוא גורם למשפחות, ואני חושש שאנשים אפילו עלולים להתאבד כתוצאה מכך".





















מה הקשר אב החטוף?
מהקשר אב החטוף?
מה לא מסתדר אצלך? שרונן בר 'חוטף' אלפית ממה שהוא צריך לחטוף?! (אלא אם כן השמאל הינו 'חיה מוגנת' העומדת לפני הכחדה… הלוואי!).
חיה מוגנת לפני שהיא מכחידה