ראש הממשלה בנימין נתניהו שיתף ברשת החברתית שלו תמונה ובה הוא נראה עטור בטלית ותפילין ומתפלל מתוך סידור. מה שעומד מאחורי התמונה החריגה בנוף ביתו של רה"מ שעדיין לא שב בתשובה שלמה לבוראו, הוא סיפור מיוחד על איש חינוך שגידל דורות של תלמידים לאמונה וקיום מצוות ונפל בקרבות ברצועת עזה.
ראש הממשלה כתב בצד התמונה המיוחדת את הדברים הבאים: "ביום הזיכרון הזה, אני זוכה להניח את התפילין של גיבור ישראל, רס"ם (מיל') יוסי הרשקוביץ הי"ד. יוסי, איש חינוך נפלא, היה חדור אהבת ישראל אמיתית. ברגע שנקרא לדגל, הוא נפרד לשלום מרעייתו המסורה הדס, ומילדיו בארי, הלל, טל, שירה ונטע, כדי לשמור על הבית של כולנו".

רה"מ הוסיף כי "גם מתוך רצועת עזה, הוא שלח סרטונים מחזקים למשפחתו, לתלמידיו ולעם ישראל. יוסי שילב אצילות נפש עם נחישות חסרת פשרות להגן על עמנו ומדינתנו. בידו האחת אחז נשק, ובידו השנייה החזיק בכינור שלו. את היגון על נפילתו של יוסי הרשקוביץ ז"ל ושל כל גיבורינו נהפוך לניגון – ניגון העוצמה של דור הניצחון!"
חדי העין העירו כי נתניהו התעטף בטלית על פי מנהג חב"ד.
אביו של יוסי, יעקב הרשקוביץ שיחי', התראיין הבוקר לערוץ 7 וסיפר על בנו המיוחד: "יוסי היה מצחיק ברמות. כשהוא היה בבר אילן, היה להם חבר משותף בחדר שאהב מאוד לקרוא עיתון 'הארץ'. אז יוסי החליט לעשות לו איזשהו תרגיל קטן, התקשר אליו מטלפון אחר ושינה את קולו. הוא אמר לו 'תשמע, זכית במינוי לשנה לעיתון הארץ'. הבחור היה שמח וסיפר ליוסי שהוא זכה במנוי. במשך שבועיים יוסי קונה עיתון ושם לו ליד הדלת אבל לאחר מכן העיתון מפסיק להגיע – כי יוסי מפסיק לקנות. הוא שומע את הבחור מתקשר למערכת, צועק עליהם, ומנסה להבין למה העיתון לא ממשיך להגיע. יוסי ידע לעשות כאלה 'צחוקים'. הוא ידע להיות שטותניק אבל יחד עם זאת גם מאוד רציני. מלנגן במסדרון בית הספר בהפסקות, בצלצול הוא היה הופך למנהל. זה היה יוסי".
האב השכול הוסיף: "אם יש משהו שאני בטוח במאה אחוזים שיוסי רצה הוא שאנסה לאחד את עם ישראל בצורה כזו או אחרת. בשיחות שלי אני מנסה להעביר את המסרים שלו. אנחנו חייבים, כעובדה פשוטה כמו שיוסי אמר, להיות מאוחדים כעם. כי כשעם ישראל מאוחד מנצחים בכל המלחמות. זה לא עניין של דעות אלא כבוד אחד לשני".





















מרגשששששששששש…
רל"בניק ממוצע שקורא את הידיעה לא חושב איך לעודד את הריגת המחבלים שרצחו את יוסי הרשקוביץ, ה' ועמו ינקמו את דמו , אלא איך לתקוע משהו נגד ביבי.
לא צריך להיות חד עין לראות שנתניהו עם טלית…
המתיחה עם עיתון הארץ חזק ביותר חחחחח
יהי זכרו ברוך♥️
לא צריך להיות חד שכל כדי להבין שזוהי תעמולת שקר של ביביזיון. מה בדיוק הקשר שלו לדת? תצלום מבויים?
גועל נפש שאתם נותנים לזה פירסום.