החות'ים מעדכנים כי תחנת הכוח חזייז מדרום לצנעא שהותקפה לפנות בוקר בידי חיל הים, מושבתת לחלוטין. בתיעודים מהמקום ניתן לראות את ממדי ההרס.
כזכור חיל הים תקף מוקדם יותר הבוקר (ראשון) בבירת תימן צנעא. דובר צה"ל מסר כי "הותקפו תשתיות אנרגיה ששימשו את שלטון הטרור החות׳י – במרחק של כ-2,000 קילומטר מישראל". עוד אמרו בצבא כי "התקיפות בוצעו לנוכח תקיפות חוזרות של שלטון הטרור החות׳י נגד מדינת ישראל ואזרחיה, לרבות שיגורי טילי קרקע-קרקע וכלי טיס בלתי מאוישים לעבר שטח המדינה".
בסוכנות הידיעות רויטרס דווח על לפחות שני פיצוצים סמוך לתחנת כוח בעיר. התקשורת התימנית דיווחה כי מדובר ב"תקיפה באזור תחנת הכוח חזיז שבדרום העיר", ומנכ"ל תאגיד החשמל בבירה התימנית משעל א-ריפי אמר כי "תחנות החשמל היו נתונות לתקיפה, מה שגרם להפסקת חשמל זמנית".




















