השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיע הלילה (שני), בשעה 01:00, ליישוב כרמית שבנגב, לאחר ירי מסיבי שנמשך כשעה לעבר היישוב. בן גביר נפגש עם עשרות תושבים והבהיר: "ניאבק על המשילות".
מיד עם קבלת הדיווחים על האירוע, כוחות הביטחון הגבירו את הנוכחות בשטח, וכיתות הכוננות הוקפצו למרחב. לסיור הצטרפו מפקד מחוז הדרום וקציני המשטרה המקומית, שהציגו לשר את הפעילות המבצעית המתבצעת בשטח.
"זה לא מרתיע אותי"
במהלך הפגישה עם התושבים, בן גביר קשר את אירוע הירי להריסת מסגד שנבנה באופן לא חוקי. "הם ירו בעקבות שהרסנו להם מסגד שנבנה לא חוקי, אך זה לא מרתיע אותי", אמר השר. "אמשיך להוביל מדיניות הריסת מבנים לא חוקיים ואמשיך להגיע שוב ושוב, לראות, לשמוע ולתת מענה ישיר לתושבים."
בן גביר חשף כי הוא מחובר לקבוצת הוואטסאפ של היישוב ו"עוקב בזמן אמת אחרי כל זעקה ופועל כדי להחזיר את הביטחון".
"מה שלא עשו שלושים שנה"
השר הדגיש את המאבק על המשילות בנגב וטען: "אנחנו עושים היום מה שלא עשו שלושים שנה – הרסנו מעל 5,000 מבנים לא חוקיים, הכנסנו את המשמר הלאומי, מפוצצים חתונות שבהן יש ירי ולא מאפשרים להן להימשך. זה מרגיז את הפורעים ואני לא מתכוון לוותר, לא מתכוון למצמץ."
בסיום הביקור אמר בן גביר: "הגעתי הלילה לתושבים כדי לשמוע, לראות ולחזק. אנחנו בעלי הבית במדינה הזאת ונילחם כדי שתהיה כאן משילות וריבונות בכל מקום במדינת ישראל."
לפי הודעת לשכתו, בשעה 01:40 בלילה יצא השר לדרכו ליישוב לקייה, בליווי קציני וכוחות משטרה רבים.





















קמפיין בחירות
הוא פוליטיקאי שעושה הרבה, וגם מדווח לציבור מה הוא עושה, לא רע בכלל, בשביל זה הוא נבחר, לא?!
היכן היה חיל האוויר למה אין תגובה